Petíció, az élhető, kutyaszerető Budakalászért

Quoted post

Atilla

#17 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-13 11:06

#11: - Re: Re: Re: Re:  

 A gát több rendeletetést is elbír (pl. bicikliút is a szembeni oldal), így vígan lehet kutyafuttató is az a majd' 2 hektáros füves rét. A sötétséggel kapcsolatban már írtam, de ide is: "Köszönhetően" a környék hatalmas fényszennyezésének legfeljebb félhomány van ott, nem sötét. (De létezik elemlámpa, fejlámpa, világító nyakörv,...) ha az ember napnyugta után kíván kutyázni.)

A bringás, pecás, görkoris, szőke, nem sz...ik a fűbe és nem tapicskol, lép bele a gyanútlan ember. Sok kutyás a környékről csak azért viszi ki oda az ebeket, hogy ne a kertet piszkítsák össze, magasról tesz arra, hogy a kutyagumit összeszedje.

Vegyen hát tevét, hiszen azt be lehetne vinni!  :)

 

Nincs kisajátítva, csak a többség számára megvédve, szerintem. Ezt azonban a szabadosságban hívő neoliberális gondolkodóknak nehéz megérteni...

Válaszok


Vendég

#18 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-13 18:41:40

#17: Atilla - Re: Re: Re: Re: Re:  


Azt hiszem, sikerült elérni a mélypontot. A teljesség igénye nélkül:

"A neoliberalizmus a gazdasági liberalizmus egyes doktrínáinak a címkéje, követői nem is feltétlenül liberálisak például az egyéni jogok tekintetében – például Augusto Pinochet, de Margaret Thatchert, Ronald Reagant is ide sorolják. Az Amerikai Egyesült Államokban a neoliberalizmust gyakran neokonzervativizmusnak nevezik. Több konzervatív állítja, hogy ők közelebb vannak a klasszikus liberalizmushoz, mint a libertariánusok."

Lehet, hogy Pinochet, Thatcher és Regan is kutyasétáltatás párti volt, de az is lehet, hogy fogalma sincs miről beszél :)

Én nem akadályozom Önt abban, hogy a gát multifunkciós mechanizmusát a végletekig kiaknázza, a tevét pedig még meggondolom.