Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!

Quoted post


Vendég

#1339

2015-11-05 09:49

Ami furcsa még - a sok más kérdőjel mellet -, hogy hol a kilőtt farkasról a fotó? Valaki látott ilyen képet? Ha már olyan büszke vadász az igazgató úr ...

A történések:

Előszor a farkas megszökik, de úgy, hogy fél órát az állatkert területén tölt - ez alatt a fél óra alatt mit csinálnak igazgató és kollégái nem tudjuk?! Ha jól emlékszem pár óra eltellik, míg az erdőben kószál már az állat, de a várorslakókat, kirándulókat ?tájékoztatják?: "életveszély" papirokkal kiplakátolják az erdőt, rendőrök próbálnak szólni az erdőben kirándulóknak és a BIOKOM is !interneten! figyelmeztet,... majd eredménytelen keresgélés után másnap feladják a keresést - ekkor "nem veszélyes"-nek minősül (én ennél a pontnál gondoltam pont, hogy az igazgató nincs épp a helyzet magaslatán, egyszóval nem biztonságos rábíznia bárkinek is az életét)! Majd alig tellik el pár óra és mégis arról hallunk hírt, hogy az előbb még a helyzetet feladó igazgató felbátorodava levadássza az azóta mégis veszélyessé minősített állatot. Interjú igen gyorsan, de fotó a kilőtt állatról sehol! ...

...Engem nem nyugtatott meg, hogy az életveszély elhárult!

Válaszok


Vendég

#1455 Re:

2015-11-07 19:52:47

#1339: -  

 "Előszor a farkas megszökik, de úgy, hogy fél órát az állatkert területén tölt - ez alatt a fél óra alatt mit csinálnak igazgató és kollégái nem tudjuk?! "

Lehet, már nagyon akartak vadászni de a farkast nem bírták kizavarni az állatkertből. Nekilökhették a villanypásztornak, ütik-vágják, munkagéppel riogatják, fél órát űzik az állatkertben mire végre kimegy az erdőbe és indulhat a vadászat.

Ez egy állatkerti farkas volt, nem ment ő 50 km-re, nem is ismerte az erdőt, haza akart menni. Bízott az emberekben és figyelte őket, hogy jöjjön már érte az olasz gondozója és vigye haza az állatkertbe. De szatyor ment érte.