Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!

Quoted post

Vadász

#1150 Farkass

2015-11-03 20:29

Semmi baj nincs ezzel a farkaskilövéssel!

Az itt kommentelők 95%-a minden nap megölt állatok húsát fogyasztja el, amit a teszkóban vásárolt, és ugyanilyen százalékok soha életében nem látott élő farkast. Álszent gyalázkodás ami az ügyben zajlik. A vadászat/halászat olyan ősi emberi tevékenységek, amiket senki el nem vitathat.

A farkas, amikor lelőtték, még a lövedék zaját sem hallhatta meg, mert az olyan gyors, hogy előbb ér oda a golyó mint a hangja, egy percig sem szenvedett... állatkínzás tehát szóba sem jöhet. Az Internet Népe azért okádhatja a szánalmas véleményét, hogy ez ilyen-meg-olyan gyalázat. Egy farkassal kevesebb, az ember legfeljebb sajnálja a "fenevadat", de ennyi.

Ha a farkasokat pár évig nem lőnék a környező országokban (Románia, Szlovákia, Balkán), annyi lenne, hogy minden héten embereket támadnának meg. Kedves "fotel-állatvédők" tessék visszavenni a vérszomjas fröcsögésből.

Válaszok


Vendég

#1152 Re: Farkass

2015-11-03 20:51:22

#1150: Vadász - Farkass 

Ön valóban ezért írta alá a petíciót, mert ez nem tűnik logikusnak?!


Vendég

#1181 Re: Farkass

2015-11-04 01:52:47

#1150: Vadász - Farkass 

 Hogy a fenébe jon a farkas kilovéséhez a húsevés? Maga szándékosan osszemos olyan dolgokat amiknek kozuk nincs egymáshoz. Azt tudjuk, hogy a vadászok osszezárnak a mocskos kis dolgaikban, illegális vadászatokban, kilovésekben. Az meg egy legenda, hogy a farkas nem szenved. Ha jól találja el a lovedék, akkor szerencséje van, és csak kis ideig érzi azt, hogy a belso szerveit, izmait, csontjait a golyó szétroncsolta. Ha nincs szerencséje, akkor ez eltarthat pár óráig is, vagy akár napokig is. Maga bevállalná ezt a halálnemet? Mivel az igazgatón kívul nincs más tanú (hivatalosan), hogy mi tortént, emiatt lehetnek fenntartásaink. Menjenek a fenébe, de komolyan.