Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#3899 Re:

2015-09-21 06:07

#3898: -  

Nem gúnyolódok, egy egyszerű tényt állapítottam meg!
Magam is érintett vagyok, ezért vagyok itt, és ezért nem hallgatok. Jobb lenne szembenézni a tényekkel! Sajnos ettől a csapattól ennyi telik.
Nem kell különösebb jóstehetség annak megállapításához, hogy ezekkel a gyűlölettel teli, paranoid politikai akciókkal nemhogy valamiféle eredményt tudnának elérni, hanem csak hátráltatják a kibontakozást.

Válaszok


Vendég

#3901 Re: Re:

2015-09-21 06:40:51

#3899: - Re:  

Tény, hogy 32 ezerből 300, az kevés.

Politikai akció? Nehéz volna elvonatkoztatni a Quastor ügyet a politikától. de a Q törvény sem emberbaráti szeretetből készült, vastagon politika!

Gyűlölet? Talán elég ok a gűlöletre, hogyha egy lakás árát lopják el tőlem.

Eredmény? Lehet hogy látványos eredménye nincs egy ilyen megmozdulásnak, de ha ezek a tüntetések nem lennének, mennyi hír lenne Quaestor ügyben a sajtóban, médiákban? Hungária, Buda Cash, Kun-Mediátor mennyi hírt volt ezekről az elmúlt 4-5 hónapban?

A tüntetés hátráltatja a kibontakozást? Milyen kibontakozásra tetszik várni?

Eredmény csak annyi, hogy köztudatban kell tartani az ügyet. Erre jók ezek a megmozdulások, akármilyen kevés emberrel is.

Egyébként, mégis mit kellene tenni, hogy visszakapjuk a pénzünket?


Vendég

#3904 Re: Re:

2015-09-21 08:52:32

#3899: - Re:  

 
Nem bántásból mondom de én is tényt állapítok meg: Ha valóban érintett vagy miért nem Ott voltál?
Innen könnyű osztani az észt, hogy kevés, meg gyűlölet, meg nem politikai akció, meg szembenézni a tényekkel.
- mint barom amit vágóhídra visznek, látványosan lopják ki a pénzt a zsebedből de te csak itt bégetsz, hogy ettől a csapattól ennyi telik. Ők tesznek étünk (nem fitymálni, elismerni megköszönni kellene a munkájukat amit mindnyájunkért tesznek) –ha tényleg károsult lennél! Te is gyűlölnéd aki a keservesen megkeresett ledózott nyugdíjas éveidre félretett pénzedet ellopná ! Nekünk a magánpénztári pénzünket és a NYESZ számláinkat is lenyúlták . Egy élet munkája garasoskodása után örülhetünk ha a puszta seggünket vihetjük nyugdíjba ha megérjük. Esetleg tán ott a bibi, hogy a vérszívó előlegkérő ügyvédek, vagy a tolvajok malmára hajtanád a vizet? Te mit javasolsz. Imádkozzunk és várjunk?