Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Quoted post

Nagy Huszein Tibor

#5 Re: Elmebeteg Dániel elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzlete meséjének védelmében

2015-08-29 18:05

#4: Elmebeteg Dániel elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzlete meséjének védelmében - Elmebeteg Dániel elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzlete meséjének védelmében 

  az elmebeteg dániel bohóc azzal szédítette követőit, hogy Izraelben megnyitotta első üzletét, amelyre a Daniel név is ki van írva, és az arra tévedő rajongókat még kedvezményben is részesíti vásárlás esetén. Ekkor azt írta, többek kérdésére válaszolva, hogy a "Hasznos holmik" elnevezésű boltban régiségeket forgalmaz.

Válaszok

Mach Gáborné

#6 Re: Re: Elmebeteg Dániel elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzlete meséjének védelmében

2015-08-29 18:06:27

#5: Nagy Huszein Tibor - Re: Elmebeteg Dániel elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzlete meséjének védelmében 

 Miután többen kérdezték továbbra is, hogy mit árul, hol található az üzlet, kénytelen volt valamit bedobni. Miután a cikkünkből az kiderült, hogy a Facebookra kitett fotóján egy ékszerüzlet portálja látható, az újabb válaszaiban már ékszereket említett árusított termékekként. Azt is elárulta, hogy már tolonganak a vevők a boltjában, és az egyre népszerűbb, hiszen az erről beszámoló facebookos bejegyzését nyolcezren tekintették meg eddig. Egy címet is megadott, ahol az állítólagos üzlete megtalálható. Ez pedig a Tel-Aviv, Dizengoff utca 124. szám, azt is megjegyezve, hogy a szökőkútnál balra. Egy kérdezőjének pedig még azt is állította, hogy Izraelben is folytat ügyvédi praxist.