Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Quoted post

Mach Gáborné

#6 Re: Re: Elmebeteg Dániel elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzlete meséjének védelmében

2015-08-29 18:06

#5: Nagy Huszein Tibor - Re: Elmebeteg Dániel elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzlete meséjének védelmében 

 Miután többen kérdezték továbbra is, hogy mit árul, hol található az üzlet, kénytelen volt valamit bedobni. Miután a cikkünkből az kiderült, hogy a Facebookra kitett fotóján egy ékszerüzlet portálja látható, az újabb válaszaiban már ékszereket említett árusított termékekként. Azt is elárulta, hogy már tolonganak a vevők a boltjában, és az egyre népszerűbb, hiszen az erről beszámoló facebookos bejegyzését nyolcezren tekintették meg eddig. Egy címet is megadott, ahol az állítólagos üzlete megtalálható. Ez pedig a Tel-Aviv, Dizengoff utca 124. szám, azt is megjegyezve, hogy a szökőkútnál balra. Egy kérdezőjének pedig még azt is állította, hogy Izraelben is folytat ügyvédi praxist.

Válaszok

Dr Bársony Atilla Monor

#7 Re: Re: Re: Elmebeteg Dániel elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzlete meséjének védelmébe

2015-08-29 18:07:44

#6: Mach Gáborné - Re: Re: Elmebeteg Dániel elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzlete meséjének védelmében 

 

Persze, a "szökőkútnál balra" tájékoztatás is hasból jöhetett, hiszen a környéken nincs is szökőkút. Aki mindezt le akarja ellenőrizni, itt könnyedén megteheti, a Gordon utcáról balra, a Dizengoff utcára fordulva.
Szóval tény, hogy Dániel Péter mindenben hazudott, átverte agyhalott híveit, és semmiféle üzlete sincs Izraelben (inkább segélyen tengődhet a valóságban), no meg persze nem is praktizál ügyvédként.