Tiltakozás a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexe ellen

Quoted post

Fiona

#85 Re: Fejezzétek be az izgatást!

2015-08-16 14:05

#57: JGE - Fejezzétek be az izgatást! 

 Ha nem a saját szememmel látom ezt a baromságot, el sem hiszem! Ez döbbenet! Ne égesse magát Egres úr!Nyilván nem egy elmeháborodott fogja eldönteni, hogy felnőtt emberek, több diplomás pedagógusok mit viseljenek, hogyan viselkedjenek!

Válaszok

Villám

#88 Re: Re: Fejezzétek be az izgatást!

2015-08-16 14:48:24

Valaki visszaél a nevével és nem az első eset. Látszik a kommenten, hogy gyanús az egész irás. Nemhiába neveztem szatírának/gúnynak/stb.

Másik eset kapcsán is volt már hasonló, mikor a nevében és egy nem létező szervezet megnevezésével abszurd dolgokat jelentetett meg valaki, amit a média benyelt és közölt s végül korrigálta magát:


www.hir24.hu /belfold/2015/03/12/hazaarulok-a-vaci-gimnaziumban/


"Beigazolódott az erős gyanúnk. Valóban akkora baromság a levél, hogy nem is igazi. A Klubrádiónak sikerült elérnie Egres Bélát, aki KDNP-tag és aki szerint nem is létezik a Jövő Generációja Egyesület. Valaki visszaél a nevével. "

Interjú a fenti ügy kapcsán:
https://www.youtube.com/watch?v=eFYFbJ_xFdM

Nem gondolnám ,hogy ez a mostani másabb lenne. Érdemes utána járni a dolgoknak...pláne ha név , egyesület, elérhetőség is fel van tüntetve, hogy valaki tényleg ennyire.... vagy valaki visszaél a nevével.