Tiltakozás a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexe ellen

Quoted post

Páll Ferenc- MarDan

#64 Ez a petíció vállalhatatlan

2015-08-16 07:22

Évek óta redezvényszervezéssel foglalkozom és nagyon sok iskolában sőt tanárképző főiskolán is szerveztem bulikat!
A tanári pálya jelenleg maga a fertő. A tanárok jelentős részét (tisztelet a kivételnek) csak az anyagiak érdekli, na meg minél több fital tanítvány (tanáruraknál diák lányok, tanárnőknél diák fiúk) maga köré gyűjtése!
Eleve a tanári pályán sok olyan ember mozog akiknek keresnivalója nem lenne ott-nem egy pedagógussal megismerkedtem az elmúlt években akiknél még a nyolc általános meglétét is megkérdőjelezem. Persze ebben a korrupt világban könnyű keresztülnyomni magunkat az oktatási rendszeren.
Jó példa erre a budafoki Budai Nagy Antal Gimnázium, ahol Hála Isetennek lecserélték az igazgatót- reméljük, hogy meg is tudja tartani a pozícióját mert a régi igazgató nem általlot egy hamis plágium vádat kreálni és egy tüntetést is összecsődíteni ahol a résztvevők jó ha 5%-a volt az iskola hallgatója és szüleik!
Nem egy olyan szórakozó helyen voltam már szervező ahol az előző heti iskolai buliról ismert tanár és diák egymás ölében ülve piáltak! A tanárképzősök a gyakorló iskolákból vitték tanítványaikat az egyetemi bulikra!
Nem egy olyan tanárral találkoztam már aki ha nem mondja, hogy tanár simán kocsmai csaposnak néztem volna.
Ennek a fertőnek véget kell vetni! 
Én a magam részéről minden 2000 után végzett tanár képességeit és tudás anyagát felmérném és aki nem felel meg annak még az érettségijét is visszavenném. 
És vissza venném azon volt tanárszakos hallgatók diplomáját és érettségijét is akik nem a pályán tevékenykednek, vagy néhány év után otthagyták a pályát és olyan munkakörben dolgoznak ami nem is igényel diplomát!
Én keményen dolgozom mint az állat, fizetem az adót, nem volt lehetőségem tanulni, mások meg az én adómból csak szórakozás kedvéért tanári diplomát szereznek aztán lehet pár év múlva az én gyerekeimet viszik az ágyba a tanár-diák viszony erősítése jegyében!

Válaszok

cochon

#69 Re: Ez a petíció vállalhatatlan

2015-08-16 08:42:56

#64: Páll Ferenc- MarDan - Ez a petíció vállalhatatlan 

 Ilyen hozzászólást utoljára a bezárt "Sárga Ház" faliújságján olvastam Napóleon aláírással!