Tiltakozás a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexe ellen

Quoted post

Csongrádi Eszter

#59 Egy tanár

2015-08-16 06:59

Hosszú évek tanulmányaival és jó néhány év tanítással a hátam  mögött mélyen megdöbbentett ez a petíció, amit nem szabad támogatni! 
Egy tanárnak legyen tartása és erkölcse!
Igen! Egy tanár ne járjon rövid nadrágban, egy tanárnő meg mini szoknyában és újatlan felsőben. Se az iskolában se az utcán!
Egy tanár ne járjon kocsmába és a Szigetre, ne tomboljon metálra és fetrengjen részegen a sárban, ne Adam Sanblort nézzen a moziban! Ha szórakozni akar arra ott vannak a színházak, barátaival akar talákozni van egy csomó színvonalas vendéglátó hely ahol legalább minőségi sört és bort szolgálnak fel. Ami a ruházatot illeti én még otthon is hosszú nadrágot és ruhát hordok, hiába nem lát a kutya sem. Van légkondi, a pénzem meg nem dorbézolom el, így nem gond a számlát se kifizetni!

Eza petíció és a tanárok követelése nem vállalható!
Az etikai kódexet lehetne még szigorítani. Támogatom Eger Béla javaslatát, hogy ezt a diákokra, sőt az utca emberére is terjesszék ki. Tudom nem a Közel-Keleten vagyunk, de a szabadon hagyott láb és kar bizony a magamutogatás netovábbja amitől részemről nekem hányingerem van!

Válaszok


Vendég

#61 Re: Egy tanár

2015-08-16 07:09:44

#59: Csongrádi Eszter - Egy tanár 

Biztosan tanár vagy?

Segítek kicsit:   "újatlan" helyesen "ujjatlan"

Ülj le, egyes.

cochon

#63 Re: Egy tanár

2015-08-16 07:18:44

#59: Csongrádi Eszter - Egy tanár 

 Na látod,pedelus leírta, hogy kik laktok magyarországon!Igazad van abban, hogy ez nem a Közel-Kelet hanem a Balkán!

Béla

#79 Re: Egy tanár

2015-08-16 11:22:42

#59: Csongrádi Eszter - Egy tanár 

 Nekem meg, értelmes emberként, ettől a helyesírástól és a hülyeségtől van hányingerem...


Vendég

#187 Re: Egy tanár

2015-10-08 20:39:31

#59: Csongrádi Eszter - Egy tanár 

 Mi az, hogy minőségi bort, sört engedélyez a tanároknak? Ásványvizet, de abból is legfeljebb két decit, nehogy a mértéktelenség bűnébe essenek! Azt viszont legyen kedves, árulja el nekünk, hogy tisztálkodni is hosszú nadrágban, ruhában kell egy erkölcsös tanárnak? Vagy a tisztálkodás is erkölcstelen? Tudom, a középkorban az volt, de eddig úgy tudtam, mi már a XXI. században élünk... amelynek technikai vívmányai lehetővé teszik számunkra például a légkondicionálást. Egészséges lelkületű ember egyébként nem undorodik az emberi test látványától; vagy tanárembernek a (gyakran meztelen!) embert ábrázoló festményeket, szobrokat is tilos megtekintenie? Végül, de nem utolsó sorban: hogyan hoznak létre utódokat olyan emberek, akiknek hányingerük van embertársaik látványától???