Nyílt levél az USA elnökének - Amerika otthon háborúzzon!

Quoted post


Vendég

#77

2015-07-23 03:15

eZ  AZ EGESSZ NEM oBAMAN  MULIK HANEM A MAGYAR ELNOK A HONVEDELMI MINISZTEREN STB-STB,  OKPEDIG ZSIDO   SEGGNYALOK MIND,  TELJESEN  MINDEGY  H MENNYI ALAIRAS JON OSSZE,, SEMMI NEM LESSZ BELOLE.

 

Válaszok

bolha

#79 Re:

2015-07-23 07:20:55

#77: -  

 Hát nem! Obama nem véletlenül lett elnök, ezt vegye szó szerint. USA majd mindegyik elnöke a piszkos, globális, spekulatív tőkét képviseli, és USA érdekeit, államának jólétét minden áron. Amelyik elnök nem ezt követte, meg is ölték.

Ne gondolja, hogy USA akár az 1.vh-ba, vagy akár a 2.vh-ba is valóban azért lépett be, amit a PC hivatalos álláspont állít.

A magyar konzervatív politikai elit sajnos egyedül van Európában, ráadásul kisebbségben a nemzetáruló magyar balliberális politikai elittel, mely valóban USA szekerét tolja. Amíg a magyar társadalom nem fogja fel, nem érti meg, hogy saját maga ellen tesz mindenki, aki rájuk szavaz, s amíg nincs egységesen a társadalom zöme a konzervatív kormány mögött, addig ne reménykedjen senki változáson.

Ami a petíciókat illeti, éppen ezért kicsi az esélye annak, hogy bárhol meghallgatásra, támogatásra találnának a nemzetközi nagypolitikában. Ám akkor is szükség van a petíciókra, mert soha nem lehet tudni, mikor lesz mégis kedvező szél. Továbbá azért is, hogy akik olvassák, és nem értenek egyet velük, legalább elgondolkozzanak azon, amiket a petíciók megfogalmaznak.