Júdás Asszonya

Quoted post


Vendég

#16

2015-07-08 15:22

Ebből elég!!!!!!!!!! Még rám akarja fogni hogy én vagyok az összes ilyen petició szerzője? Semmi Közöm a többihez!!! csak a júdás asszonyához. Ha maga nem szereti a telenovellákat akkor nem kell ideírni semmit. Érti? Mindenkinek meg van a maga izlése a tv műsorokat illetően és szerintem senkinek sincs joga lebecsmérelni a másik tévénézési szokásait Ennyi! Amúgy meg amikor maguk ideírták, hogy mit szeretnek nézni én sem kezdtem el becsmérelni azokat a fajta műsorokat. Mindig is olyan voltam, hogy tiszteltem másokat, megköszönném ha ugyanezt kapnám vissza.

Válaszok


Vendég

#17 Re:

2015-07-09 07:45:59

#16: -  

 Pffff! Ha valaki szemetet akar nézni, kemény 7 fős támogatottsággal, az viselje el a kritikát is!

Tök mindegy, hogy egy ember írta-e - megjegyzem én is kétlem, hogy nem - felesleges minden második petícióban tök értelmetlenül ilyen szint alatti műsorokat követleni!

Ha jól olvastam, azt írta fenn van a videómegosztókon, tessék azt nézni! Felesleges még egy ilyen szarral terhelni a műsorokat! Nézze már meg a tévéújságot, több tucat ilyen szar fut párhuzamosan, minden csatornára jut 2-3 belőle!

A fenti ábra is mutatja, 10 millió emberből 8 szeretné ezt látni, ami elenyésző a lakossághoz képest! Ha valaki ilyen kis réteg miatt csinál hülyét magából, szíve joga! Ez esetben nem árt elviselni a kritikát sem!