Júdás Asszonya

Quoted post


Vendég

#7

2015-07-07 08:47

Csak úgy mondom,hogy a júdás asszonya még véletlenül sem volt a tv2-n. Biztos vagyok benne hogy ha ön is belenézne (mert interneten meg lehet nézni a youtubon) akkor hamar rájönne, hogy nem unalmas és nem is szokványos le is írom önnek a történetet, hogy miről szól:

 

Gloria Leal egy fiatal, szép, de naív nő, akinek a filmezés az élete. Egyik nagy álma, hogy filmre vigye az egykoron 20 éves, pap-gyilkos nő, Altagracia Del Toro misztikus és izgalmas történetét. A legenda úgy emlegeti Altagraciát, mint "Júdás asszonyát", s az újságok címoldalukon közlik, amikor a borvidék örökösnője büntetését letöltve kiszabadul a börtönből. A városka lakói félnek a nőtől és a köré fonódó titok csak még inkább elmélyül, amikor újabb gyilkosságok történnek, s minden egyes bűntény körül, - csakúgy, mint régen -, egy menyasszonyi ruhába öltözött, különös nőalak tűnik fel. Lehet, hogy Altagracia nem bűnös? De akkor ki a gyilkos? Ki "Júdás asszonya"?Gloria a dokumentumfilm készítése közben, találkozik, s szerelemre lobban Salomón Vaisman-nal, a Del Toro borvidék igazgatójával. Salomón kezdetben nagyon kedves vele, de viselkedése alaposan megváltozik, amikor Altagracia feltűnik a színen és követelni kezdi jogos örökségét: a Del Toro borvidéket, és a hozzá tartozó birtokot. Gloria nem érti Salomón reakcióját, s még jobban elbizonytalanodik, amikor filmje forgatása közben egyre közelebb kerül a titok megoldásához.Vajon milyen kapcsolat fűzi egymáshoz Salomónt és Altagraciat? Miért próbálja meg Salomón eltitkolni a múltat? Altagracia Del Toro legendája a szélsőségek története. Dráma, gyűlölet, bosszú, féltékenység és szerelem bonyolítja a szálakat, hogy a végén fény derüljön a nem mindennapi igazságra.

 

 

Válaszok


Vendég

#8 Re:

2015-07-07 09:54:57

#7: -  

 "Dráma, gyűlölet, bosszú, féltékenység és szerelem bonyolítja a szálakat, hogy a végén fény derüljön a nem mindennapi igazságra."

Akár az összes többiben...

Ha fent van a neten, mi a fenének terhelni vele nézőket? Mint írja fentebb, lement 3x, annyiszor nem volt (több, mint) elég?