Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokratata

#2753 Re:

2011-09-21 13:29

#2742: Demokrata! -

Írod:"Ma megnéztem Orbán Viktor "kétbalkezének", Szíjjártónak a dadogását az ATV-n. Ez az állítás a Matolcsizmus gyöngyszeme: emeljük meg a minimálbért 108.000Ft-ra - ez több, mint 38%-os emelés(!) - de kompenzáljuk a vállalkozókat, viszont "nem emelnek" adót- és mégis nől az államháztartás bevétele.
Lehet, hogy holnap Matolcsi bemutatja- és szabadalmaztatja a "Perpetum mobile"-t!

Én már - bár nem szokásom a durva beszéd - csak arra lennék kíváncsi, Orbán Viktor és talpnyalói született hülyék, vagy a hatalom megszerzése érdekében hülyültek meg?

Szegény szüleik....."

1/Nem ők hülyék.. minket néznek hülyének- és eddig joggal.. illetve aki ezt felhánytorgatja, annál elkövettek egy súlyos hibát: hülyébbnek nézték, mint amilyen..

2/ ez a "jobb-" és "balkéz" hiányzik valahonnan.. ahol nem hánytorgatják fel az önellentmondásokat.. a fura megnyilvánulásokat.. nem kötözködnek velük.. rájukhagyják.. (igaz, nyilvánosságot sem kapnak.. kapnak viszont helyette szép és megnyugtató,( sőt, zárt) környezetet - hogy ne zavarják nagyon őket)

3/ szegény szüleik nem biztos, hogy tehetnek róla.. ne emlegessük..

4/ Ez a gyöngyszem ugyanaz, mint amit a kampányban ígérgettek: "adót csökkentünk, juttatásokat növelünk, s több lesz a bevételünk, javul az államháztartási egyenleg.." Be is jött.. most már élvezhtejük az eredményeit..

Válaszok

Demokrata!

#2755 Re: Re:

2011-09-21 13:58:38

#2753: Demokratata - Re:  Elnézést, ha félreértettél! Nem bántom Orbán Viktor- és talpnyalóinak szüleit, hiszen nem tehetnek gyermekeik tettéről. (Itt azért vegyük külön Orbán Édesapját, aki köztudottan haszonlesője- és haszonélvezője fia, Orbán Viktor "munkásságának!)

Én a Szüleiket azért sajnálom, iszonyú lehet végignézni, hogy gyermekeik - akiket tisztességben akartak felnvelni - most erre az útra fordultak. Én biztos, hogy elkeseredett lennék, ha gyermekem- vagy unokám ezt tenné. Szerencsére mindannyian bescületes, értelmes, tisztességes állampolgárai Magyarországnak!

Igaz, a "magunkfajta" kifejezést szitokszóként kezelik, s Velem együtt meggyűlölték a "Nemzeti" kifejezést is. Túlságosan emlékeztet az NDK-ban alkalmazott, "minden ami nem selejt, annak a neve: 'Berlini'" logikához, csak itt az egész egy nagy selejt.

Nem baj, a megoldás már megvan, D-DAY!