Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokratata

#2752 Re: mrzs

2011-09-21 13:16

#2732: zsrm - mrzs

Írod:" Gyurcsány és kormányai ezermilliárdokat lopott el a magyar néptől, ezért teljes vagyonelkobzás jár nekik államtitkári szintig!BŰNÖZŐK!!!!!!!!!!! "

Elírtad a nevet.. vagy tévedsz.. vagy félrevezetsz.. Erre a jelenlegi kormányra igaz amit írsz.. és a jelenlegi kormánykoalíció fő politikusaira.. mind politikusként lett kőgazdag..

Ha az első ciklusukat és az azóta szigorúan követett irányukat, tevékenységüket tekintjük, nem túlzás a sokezermilliárd.. hiszen csak az elmúlt másfél évben meghaladja az ezerötszázmilliárdot a bizonyíthatóan, láthatóan okozott kár..

Járay jegybankelnökként évente többszázmilliárdos kárt okozott a magas kamattal akkor, és kényszerítette devizahitelfelvételre tömegesen az embereket..aminek ma ugyancsak sokezezermilliárdos következményei vannak..

Soroljam még?? Van bőven!! (nevesíthető is!!)

Válaszok


Vendég

#2761 Re: Re: mrzs

2011-09-21 15:40:03

#2752: Demokratata - Re: mrzs

Egyetértek. Nekik addig kellett a Demokrácia, amíg saját hasznukra tudták fordítani.Nem számított semmi 2006 őszén. Most lerombol minden demokratikus szervezetet, nehogy ellenük lehessen tüntetni, vagy sztrájkolni.2006 ban , még lehetett spontán  tüntetés, kordonbontás , stb.- bűntetlenül, most meg kitalációk alapján akar végezni Gyurcsány Ferenccel. Ennek egy oka lehet, hogy tart tőle. A gyáva emberek módszere a káosz, és az ellenfél megalázása , lejáratása.