Együtt a Budai Campusért!

Quoted post


Vendég

#467 Re: Re: Re: Corvinus bukása

2015-06-03 08:31

#464: Péleusz Nyelviskola - Re: Re: Corvinus bukása 

 A Budai Campushoz, a kertészetihez, az arborétumhoz ennek mi köze???

Válaszok

kaltenekker Anikó

#471 Re: Re: Re: Re: Corvinus bukása

2015-06-04 11:55:12

#467: - Re: Re: Re: Corvinus bukása 

Annyi köze van, hogy azt a kart és épületeit más jobb és gazdaságosabb célokra is lehet használni mint léhhűtő és hétvégén tivornyázó fiatalok oktatására! 
Semmi szükség ennyi egyetemre- csak felesleges pénzkidobás, főleg úgy, hogy sokan külföldre mennek utána krumplit sütni és mosogatni. A budai épületeket el lehet úgy is adni, hogy az új vevő nem nyúl az arborétumhoz-viszont a pénzre szüksége van az országnak!
Ma harangozták be, hogy sok vidéki településen megszűnik a középiskolai oktatás!
Amilyen kényelmes a magyar és amilyen alkeszek élnek vidéken kizárt, hogy gyerekeiket eltudják vinni 50 kilóméterrel távolabb, hogy tanulhasson. Buszjegyre nincs pénzük nem, hogy koleszra és albérletre- meg akkor ki cipeli este haza apukát, anyukát a kocsmából. Aki nem végez középiskolát az egyetemre se mehet majd. Azok az épületek pár éven belül kongani fognak az ürességtől. És amilyen birka a magyar-hát még a szülők akik a gyerekeiket is erre szocializálják ezt gond nélkül le is nyelik ezért meg is érdemlitek az egésszet! 
Akik benne vannak a felsőoktatásban azok örüljenek, hogy lesz diplomátok és mehettek a mekibe üzletvezetőnek. Akik nincsenek benn azokat meg sz@rjátok le nagy ívben! Eddig is ezt tettétek-más különben már rég nem Viktor lenne a király.
Örüljetek annak, hogy ti még ott tanulhattok. A következő generáció meg úgy sem fog ide bejutni- sőt azt sem fogják tundi, hogy mi az a felsőoktatás ergo nem is fog nekik fájni- a gondjaikat meg majd megoldják ahogyan tudják és alkalmazkodnak az új körülményekhez. Az őket követők meg már eleve abban fognak szocializálódni!