Együtt a Budai Campusért!

Quoted post

kaltenekker Anikó

#471 Re: Re: Re: Re: Corvinus bukása

2015-06-04 11:55

#467: - Re: Re: Re: Corvinus bukása 

Annyi köze van, hogy azt a kart és épületeit más jobb és gazdaságosabb célokra is lehet használni mint léhhűtő és hétvégén tivornyázó fiatalok oktatására! 
Semmi szükség ennyi egyetemre- csak felesleges pénzkidobás, főleg úgy, hogy sokan külföldre mennek utána krumplit sütni és mosogatni. A budai épületeket el lehet úgy is adni, hogy az új vevő nem nyúl az arborétumhoz-viszont a pénzre szüksége van az országnak!
Ma harangozták be, hogy sok vidéki településen megszűnik a középiskolai oktatás!
Amilyen kényelmes a magyar és amilyen alkeszek élnek vidéken kizárt, hogy gyerekeiket eltudják vinni 50 kilóméterrel távolabb, hogy tanulhasson. Buszjegyre nincs pénzük nem, hogy koleszra és albérletre- meg akkor ki cipeli este haza apukát, anyukát a kocsmából. Aki nem végez középiskolát az egyetemre se mehet majd. Azok az épületek pár éven belül kongani fognak az ürességtől. És amilyen birka a magyar-hát még a szülők akik a gyerekeiket is erre szocializálják ezt gond nélkül le is nyelik ezért meg is érdemlitek az egésszet! 
Akik benne vannak a felsőoktatásban azok örüljenek, hogy lesz diplomátok és mehettek a mekibe üzletvezetőnek. Akik nincsenek benn azokat meg sz@rjátok le nagy ívben! Eddig is ezt tettétek-más különben már rég nem Viktor lenne a király.
Örüljetek annak, hogy ti még ott tanulhattok. A következő generáció meg úgy sem fog ide bejutni- sőt azt sem fogják tundi, hogy mi az a felsőoktatás ergo nem is fog nekik fájni- a gondjaikat meg majd megoldják ahogyan tudják és alkalmazkodnak az új körülményekhez. Az őket követők meg már eleve abban fognak szocializálódni!

Válaszok

Róbert

#472 Re: Re: Re: Re: Re: Corvinus bukása

2015-06-04 12:06:38

#471: kaltenekker Anikó - Re: Re: Re: Re: Corvinus bukása 

 Olvasva szörnyű írásodat tökéletesen igazad van! 

A HaHa, KIHA és társai évek óta dumálnak és pofáznak, hogy majd ők így meg úgy megmutatják, de amikor arra került volna a sor, hogy konfrontálódjanak inkább visszavonulót fújtak és bele törődtek mindenbe! Ez most sem lesz máskép! 
Most hőbörögnek, de szeptemberben már az is elfogadott lesz, hogy esetleg nem is lesz Corvinus az arborétum helyére meg pláza épül. A fiataloknak meg úgy egészében nincs annyi eszük és bátorságuk, spontán az utcára vonuljanak és megbénítsák az egész országot! Hol van már 1990 meg 2006! A HaHára és a KIHÁ-ra várnak akik sz@rnak a fejükre- ők is csak a saját pecsenyéjüket sütögetik, a szülők meg sokszor csak a vacsoránál találkoznak a gyerekeikkel, de azt se tudják hová jár iskolába. 
Sőt ezért a mentalitásért kár is fenntartani a felsőoktatást. Egy szűk rétegnek legyen fenntartva néhány egyetem a többiek meg menjenek jobbágynak vagy külföldre mosogatni! 
Majd mindenkinél lesz valahogy, ahhogyan eddig is! 

Fiatalok ti főztétek egyétek is meg! Vagy vegyetek példát a külföldi diákokról akik nem félnek felgyújtani a fél várost és nem félnek neki menni a rendőröknek! Persze ha nyuszik vagytok akkor viseljétek a következményeket, de ebben az esetben ne petíciózgassatok, mert ennek már nincs semmi hatása és értelme!