Együtt a Budai Campusért!

Quoted post

ELTE dolgozó!

#14 FELHÍVÁS!

2015-05-20 11:49

Tisztelt petíció írók, olvasók és hozzászólók!

Az ELTE egyik adminisztrátora vagyok és ez a megcsonkítás, lefejezés nem csak titeket érint!!!!!!

Az ELTE hasonló sorsra fog jutni. Ha igazak a folyosói pletykák amik egy ideje már terjengenek akkor csak a Múzeum körúti-Rákóczi úti és a Lágymányosi kapmpuszok fognak megmaradni! Össze lesz vonva egy karrá a PPK, TÁTK, TOK és a Bárczy és beköltöztetik ezt az új kart a Múzeum körútra. Az ELTE-ÁJK és az Egyetemi Könyvtár Lágymányosra fog kerülni.
Az ELTE-ITK és a Rektori Hivatal szintén a Múzeum körútra kerül és a sportpályák egy része is el lesz adva. Hogy mire költik az így felszabadult pénzt nem tudni, de 2016-tól az ELTE kevesebb támogatást fog kapni. 
Erről nem szabadna se tudnom se írnom. Az átszervezések a háttérben nálunk már megkezdődtek. Hivatalosan augusztus 1-el lesz bejelentve és szeptemberben már az új felállás várja a hallgatókat. 
Az eladásra szánt épületeket fokozatosan 2016 szeptemberig kell kiüríteni. Az oka ennek a nagy titkolózásnak az, hogy félnek a diákk reakcióitól. 

Akinek van sajtó kapcsolata az valahogy juttassa el ezt az üzenetet!

Válaszok

Ex KEK-es

#17 NyRe: FELHÍVÁS!

2015-05-20 12:15:07

#14: ELTE Oktató! - FELHÍVÁS! 

 Nyugodtan írd ezt meg az index, hvg, hir24 szerkesztőségének. Rá fognak harapni a hírra...gyanítom ezt is titokban csinálták volna ha valaki nem kotyog ki valamit....bár a hírek szerint az egyetem vezetősége nem tud ezen tervekről és tagadnak egyenlőre. Ezek szerint az alsóbb szinteken jobban tájékozottak az emberek mint rektori szinten?!

Cáfolni fogják!

#74 Re: FELHÍVÁS!

2015-05-20 15:00:55

#14: ELTE dolgozó! - FELHÍVÁS! 

Ezt kár volt ide leírni! Úgy is cáfolni fogják az egészet!!!!!!!!!!!
Mint a Corvinus esetében is- sajnos ismerem a rendszert mert én is egyetemen dolgozom! 

Egy kolléga!

#215 Re: FELHÍVÁS!

2015-05-21 06:33:21

#14: ELTE dolgozó! - FELHÍVÁS! 

 Kedves Kolléga!


Én ugyan ezeket az információkat tudom, sőt még durvábbakat is! 
Én veled ellentétben inkább nem nyilatkozom! Ezt úgy is meg fogják cáfolni sőt vizsgálatot is fognak indítani, úgy hogy jobb ha az ember csöndben marad!
A diákoknak meg annyit, hogy ne higgyenek el semmilyen a kormány vagy az egyetem vezetése által ezzel kapcsolatban kiadott cáfolatot.
Volt egy jó kampuszunk a Városligetnél!
Két épület, egy különálló könyvtár épület, egy sportlétesítmény uszodával a szomszédban egy kollégiummal!
Ez az egész jó tíz éve el lett adva a pénz meg el lett kótyavetyélve! Pedig az egy jó hely volt, oda simán befértek volna a kisebb karok és jól is jártak volna a diákok. Most azzal, hogy a két meglévő kampuszra zsúfolnak mindenkit csak szívás lesz az egész.
Én szegény tesi és rekreáció szakosokat sajnálom-ők fognak a legrosszabbul járni mert a sportpályákat is eladják az tanszékeiket összevonják és egy szörnyű embert kapnak a nyakukba- de erről inkább nem nyilatkoznék!

 

 

Jövőre egyetemre akartam menni

#366 Re: FELHÍVÁS!

2015-05-22 12:02:24

#14: ELTE dolgozó! - FELHÍVÁS! 

 Üdv!

Szerintem próbálj meg névtelenül elmenni valami nagyobb forúmhoz index etc... Biztos lesz vízhangja