Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#2615 Re:

2011-09-19 17:23

#2606: - Röstellem, amiért néhány másodpercig latolgattam, aláírjam-e.

Én meg mélységesen szégyellem, hogy 0,1 másodpercig nem sikerült aláírnom, mert lassú volt az Internet. Aztán gyorsabb lett és gyorsan  teljesítettem a maximumot, amit egy még nem teljesen elveszett ország polgára megtesz a demokráciáért – ha másért nem, a buszjegyért a 29-i demonstrációra. De leginkább a MINISZTERELNÖK ÚR-ért!  Fogjunk össze, demokraták!  Tegyünk még valamit! Mit tegyünk? Ez a nagyhatású petíció el fogja rettenteni a diktátort az utolsó demokrata elleni koncepciós pertől! Láttam, hogy Orbán maga is aláírta már!

Válaszok

Bal oldalon (vesetájon) rettegő

#3709 Re: Re:

2011-10-07 17:01:36

#2615: - Re:

Nagyon röstellem, hogy én viszont már több hete latolgatom, hogy aláírjam-e. Jó, hogy neked nem kellett ilyen sokáig latolgatnod!

Igazából csak azért nem merem aláírni, mert minden félórában megáll a házunk előtt az 50-es évekből ismerős fekete autó és három bőrkabátos viktátorpribék jön ide a számítógépemhez. Nem szoktak mondani semmit, csak előveszik a pisztolyukat és letépnek rólam pár körmöt, mint Kádár elvtársról a többi elvtárs. Azt azért nem értem, hogy miért viselkednek ilyen tőzsgyökeres baloldali módon, amikor a baloldali elvtársak azt szokták kiabálni, hogy a viktatúra az egy jobboldali fasiszta totalitárius diktatúra...

No, hát ezért aztán továbbra is csak latolgatom, hogy kimerjek-e állni a demokrácia mellett.  Szerencsére 10801 aláírás már van és ez talán már lassan elég lesz, hogy összefogjunk, kiálljunk, belehúzzunk és ne féljünk.