Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#648 Re:

2015-03-20 08:03

#646: ne add fel -  

 Teljesen egyetértek a hozzászólással. Konkrét lépésekre lenne szükség, ahelyett, hogy itt kattingatunk a petícióra. Kérdezem a károsultakon kívűl olvassa ezt az oldalt valaki ?

A háttérben nagyon piszkos összefonódások lehetnek amiről igen hallgatnak. A Buda-Cash botránynál már egy héten belül nyilatkozott a Kossuth Rádióban Orbán, hogy a bilincsnek kattania kellene.

Válaszok

ne add fel

#652 Re: Re:

2015-03-20 08:17:46

#648: - Re:  

 Nagyon fontos lenne, hogy akik komolyan be szeretnének szállni a perbe, és nem elégednek meg egy-két utcai (teljesen inproduktív) tüntetésecskével, azok fogjanak össze.

Már megy a károsultak szétzilálása, elkedvenetlenítése, hogy ezek megúszhassák ezt az aljas bűncselekménysorozatot. Ne hagyjuk a türelemre intéssel elaltatni a károsultakat.

A BudaCash-nál már a kifizetéseket utalják lassan, itt meg még el sem indult semmilyen eljárás, a számlazárolás is megkérdőjelezhető módon zajlik - ha zajlik.

Az a baj, hogy néhány pénzéhes ügyvéd azonnal fölkínálkozik ilyenkor, nehéz találni egy megbízható jogászcsapatot, mert ehhez már nem elég egy ügyvéd.

Ha bárki tudna ilyen korrekt jogászokról, jelezze.

Ha ezt megtehetik velünk, bármit megtehetnek, akár a most még gúnyolódó önelégült befektetőkkel, akik éppen megúszták, mert máshol volt a pénzük. Egy "megbízható"-nak látszó bankot is bármikor be lehet dönteni ilyen banánköztársaságban, ha épp az az érdekük "fölső köröknek".