Igazságot, jogot az állatoknak!

Quoted post

televanatököm

#120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-17 11:41

#119: Lívia Molnár - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hölgyem! Az utcai galambocskái az idők folyamán olyan immunrendszert fejlesztettek ki, ami lehetővé teszi más madarakra veszélyes kórokozók tünetmentes hordozását és szórását. Az elmúlt évben százával pusztultak el vadmadarak az ön galambocskái által hordozott és terjesztet trichomonasistól. Míg az utcai harcos felnőtt galambokat nem veszélyezteti, addig a vadmadarak százszám pusztultak el. Az Ön madárszobájában élő parazita mentesített, betegségek ellen kezelt házi galamb nem utcai galamb többé, hanem a helyére került: emberi felügyelet alá!

 "A kis fecske, a kis tengelic, verébke, zöldikék is jól vannak" Hölgyem! Ez is azt bizonyítja, hogy tényleg nincs képben, mivel a felsorolt madarak fogságban tartása Magyarországon bűncselekmény. Ne papoljon már semmilyen jogszabályokról az, aki maga is bűnöző és még nyíltan be is vallja!

Milyen fajgyűlöletről beszél?! Senki nem írta, hogy a házi galamb fajt gyűlölné, csak az Ön baromságaiból van elege. Az előttem szóló galambászoknál jobban valószínűleg senki nem tutujgatja a madarait, mégis képesek reálisan gondolkodni, nem úgy, mint Ön.

Fogja már fel végre, hogy az "utcai" galambot ugyanúgy nem szabad az utcán tartani, etetni, mint a kóbor macskát, vagy kutyát. Nem ott a helye! A jelenlegi áldatlan állapotokat pedig nem bebetonozni kell, hanem normalizálni, hogy minden a maga helyére kerüljön! A háziállatok az ember felügyelete alá, mert ezért háziállatok!

 

Válaszok

Lívia Molnár
A petíció szerzője

#122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-17 13:26:04

#120: televanatököm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Trágár, idióta, fajgyűlölő barom! Nekem csak a hócipőm van tele az abszolút tájékozatlanságot tükröző, amellett a VÉDETT MADARAK EGYEDEINEK HALÁLÁT MEGVETŐ, undorító baromságaival.

A Trichomonas, nagymértékben fajspecifikus nemzetségről: Van ugyebár a Trichomonas gallinae, amely mint a neve is mutatja, BAROMFIBAN, főklént csirkében, pulykában, galambban okoz (gyakran súlyos, esetenként elhullással végződő) megbetegedést. (Az irodalom nem tud róla, hogy énekes madarakra is átterjedne.)  Aztán van pl. a T. foetus, amely a szarvasmarha kórokozója, vetélést okoz. Aztán van pl. a T. vaginalis, amely az emberi húgy- és ivarszervek parazitája, szexuális úton terjed. Aztán van a T. hominis, ami meg az (ugyancsak emberi) végbél parazitája, ez ártalmatlan, nem okoz semmilyen betegséget. Stb. stb.  Miért nem a szarvasmarhát, netán az embert gyanúsítja meg a másfajta madarak trichomonózisával?! Épp olyan alaptalan, mint a galambokat vádolni. SEMMIFÉLE TUDOMÁNYOS VIZSGÁLAT NEM IGAZOLJA!

Tudja, én védett és nem védett madarak mentésével foglalkozom. A rászoruló madárkák jelentős részét MME-s vagy nemzeti park-beli, igazi természetvédő rendes emberek hozzák hozzám! A kis tengelic kivételével, aki már olyan késői fióka volt, hogy ősszel nem volt elengedhető (tavasszal természetesen el lesz engedve), az összes többi említett madárka RÖPKÉPTELEN, MERT SÉRÜLT, a természetben képtelen volna megélni! Dehát ez az ál-természetvédő VADBARMOKAT természetesen nem érdekli, dögöljenek meg; maga az egyik díszpéldány, amelyik MEGFENYEGETI  a jóindulatú madármentőket, nehogy gondozásba merjenek  venni egy elárvult fiókát vagy beteg madárkát, mert huj, de megbüntetik! Ne papoljon nekem jogszabályokról egy magafajta ELVETEMÜLT FAJGYŰLÖLŐ BŰNÖZŐ!!

Ki az állat-fajgyűlölő? Többek között aki nemlétező fertőzésveszéllyel vádolja és ilymódon is irtózást, gyűlöletet igyekszik kelteni ÁRTATLAN ÉS KIVLÁÓAN ÉRTELMES, SZERETETRE MÉLTÓ gerinces állatok iránt; PLÁNE aki azzal fenyegetőzik, hogy aki védett állatoknak a természetben életképtelen egyedeit gondozásba veszi, az bűnöző !

"A háziállatok az ember felügyelete alá, mert ezért háziállatok!" Nohát akkor mindjárt AZT IS MONDJA MEG, maga megfellebbezhetetlen zseni, HOGYAN TÖRTÉNJEN, HOGY HOLNAPTÓL MINDEN HÁZIÁLLAT AZ EMBER GONDOZÁSÁBA KERÜLJÖN, nem pedig aljas állatirtók karmaiba! HA ERRE KÉPTELEN, AKKOR TŰNJÖN EL A BÜDÖS FRANCBA, NE MERJE AZ IGAZI ÁLLATVÉDŐKET TRÁGÁRSÁGOKKAL, MARHASÁGOKKAL POCSKONDIÁZNI! Természetesen minden további baromságát törölni fogom.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...