Igazságot, jogot az állatoknak!

televanatököm

/ #120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-17 11:41

#119: Lívia Molnár - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hölgyem! Az utcai galambocskái az idők folyamán olyan immunrendszert fejlesztettek ki, ami lehetővé teszi más madarakra veszélyes kórokozók tünetmentes hordozását és szórását. Az elmúlt évben százával pusztultak el vadmadarak az ön galambocskái által hordozott és terjesztet trichomonasistól. Míg az utcai harcos felnőtt galambokat nem veszélyezteti, addig a vadmadarak százszám pusztultak el. Az Ön madárszobájában élő parazita mentesített, betegségek ellen kezelt házi galamb nem utcai galamb többé, hanem a helyére került: emberi felügyelet alá!

 "A kis fecske, a kis tengelic, verébke, zöldikék is jól vannak" Hölgyem! Ez is azt bizonyítja, hogy tényleg nincs képben, mivel a felsorolt madarak fogságban tartása Magyarországon bűncselekmény. Ne papoljon már semmilyen jogszabályokról az, aki maga is bűnöző és még nyíltan be is vallja!

Milyen fajgyűlöletről beszél?! Senki nem írta, hogy a házi galamb fajt gyűlölné, csak az Ön baromságaiból van elege. Az előttem szóló galambászoknál jobban valószínűleg senki nem tutujgatja a madarait, mégis képesek reálisan gondolkodni, nem úgy, mint Ön.

Fogja már fel végre, hogy az "utcai" galambot ugyanúgy nem szabad az utcán tartani, etetni, mint a kóbor macskát, vagy kutyát. Nem ott a helye! A jelenlegi áldatlan állapotokat pedig nem bebetonozni kell, hanem normalizálni, hogy minden a maga helyére kerüljön! A háziállatok az ember felügyelete alá, mert ezért háziállatok!

 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...