A szülői elidegenítés ellen

Quoted post

guest

#3 ???

2015-01-21 00:27

Halott lennék eszerint a petíció szerint. A testvérem is. Apám egyetlen egyszer jött láthatásra, 2-3 évesek voltunk. A nagybátyjám hozott minket haza az utcáról, a kocsma elől. De ja, joga van az ilyen "szülőnek" is a gyerekéhez. Köszi. 

Válaszok


Vendég

#4 Re: ???

2015-01-21 06:25:43

#3: Vendég - ??? 

 Olvasd át még egy párszor, aki nem akar veled foglalkozni annak nincsen, mivel nem akar. Ez azokról szó lakik akarnak, de akadályozzák őket. 

vonsohn

#19 Re: ???

2015-11-19 08:55:46

#3: Vendég - ??? 

 A joga meglegyen. Ha nem megy, az sajnos a ti bajotok. Erre nem lehet jogszabályt hozni. Bár most is elvileg KÖTELES kapcsolatot tartani. Így jártatok. De ha anyud elzárta volna és minden módon minimalizálta volna a kapcsolatot, és ezen tört volna meg a kapcsolatotok, akkor mit mondanál? Vagy te lennél elzárva a gyerkeidtől, mikor nem adtál rá okot? És nem a kocsma elé vinnéd őket, hanem rajzolnál velük, ellátnád őket, gondoskodnál róluk, de egy erőszaktevő eltilt ettl és ehhez asszisztál egy állami gépezet. Akkor mit mondanál? Megvan?

Mozgalma Jogfosztottak
A petíció szerzője

#42 Re: ???

2016-06-06 10:51:44

#3: Vendég - ??? 

 Miért lennél? A petíció a bűncselekményeket nem tekinti elhanyagolhatóvá hanem egy bizonyos viselkedést s hozzá állást tekintet annak s igyekszik elfogadottá tenni hogy aként is kezeljék. Amennyiben erőszakos s bántó a fél akkor az egyértelműen nem a gyermek érdekeit szolgálja s nem támogatható a kapcsolatot. Ak ia gyermeket bántja az nyilván nem megfelelő a további kapcsoaltra, de az is ugyna úgy bántja a gyermeket aki a ne mártó s szereteté kifejező félnek a jogos erre irányuló kifejezését tiltja vagy rombolja.