Elhatárolódóm az Orbán kormánytól.

Quoted post

asi

#76

2015-01-16 01:59

Nem furcsa tévedés, és minden kétséget kizáróan képtelen helyzetfelismerési elvétés, hogy vannak, akik arról beszélnek maguk elé nézve még, hogy a rendszert kell megbuktatni, elzavarni, - miközben meg a rendszer megint 25 éve közjogilag érvénytelen... és "mindössze" egy kezdeti elnagyolás következtében fennálló államműhiba következtében. - Pedig lehet érzékelni, megérteni a különbséget, és azt a helyzetet is lehet világosan érteni, hogy érvénytelen rendszer ellen tüntetni, az is maga az érvénytelenség, a visszásság fönntartása - indokolhatatlan és ellentmondásos módon érvényesnek. - Magyarul ellentmondásban vannak mindazok, akik nem ismerik fel, hogy érvénytelenség esetén, az az ésszerű magatartás kizárólag, hogy kimondjuk, kinyilvánítjuk az érvénytelenséget.

Pláne, hogy az és annyi az orbitális és együttes műhiba, hogy kolosszálisan elhibázottan (szakmaiatlanságok, tudáshiányok, elnagyolások ) célszerűtlen szabályok/tanácsok, és önkéntelen tévedési módokon lett elvétve a korabeli rendszerváltás. És hát akár igénytelenül, vagy óvatlanul annyira benéztük a rendszerváltásnak mondott időszakot, hogy 25 éven át elfelejtettünk megegyezni a lényegi közös dolgokban, a nemzeti értékminimumokban, az együttélésünk alapvetéseiben, keretfeltételeiben, és így még magát a jogfundamentumot sem rögzítettük 'elmozdíthatatlanra. Ami azt jelenti, hogy meg sem alapoztuk magát a jogot, jogállamiságot jogszerűen,- a jogosan számon kérhető társadalmi szerződéskötéssel. -

Noha ilyen triviálisan joghiányosan és ennek következtében totálisan jogszerűtlenül, éppen hogy magának a jogszármaztatás pontosan meghatározott jogszakmai alapvetésének >>> cáfolhatatlan elvétéséről beszélhetünk elsőként!! <<< - Arról beszélhetünk jogszerűen – ok-okozatilag precízen alátámaszthatóan, hogy ez a negyedszázados abszurd közjoghiány és alkotmánytalan közállapot összességében maga a joghibák hibája! Ugyanis a jogalkalmazás jogához, értelemszerűen és tényszerűen élő jogviszonyokat, tehát érdemi szerződést, azaz megállapodást szükséges létesíteni! Merthogy minden társadalmi, gazdasági folyamat - ebből a közokiratilag igazolt - jognyilatkozat beleegyezésekkel létrejött és köz elismert, hatályos jogviszonyból következhet ki helytállóan. -

Tehát pontosan érthető, hogy a Közmegegyezés a tényszerű és jogszerű jogállamot létesítő alkotmányos szerződés! >>> Az államszervezet és a jogalanyok között. <<< Alkotmányosan szavatolva! És hajszálpontosan érthető okokból következően, mindez nem is lehet másképpen egy tényleges jogállamban, minthogy szerződési jogviszonyban kell lennünk ahhoz, hogy a reális jogviszonyokhoz és jogkövetéshez tartsa magát mindenki. És az is érthető, hogy mindezen jogkövető magatartás mindenkinek egyszerre egyéni és még az alkotmányos érdekében is áll. Vagyis kölcsönhatás érdekegybeesésünk van ab ovo – egyúttal, a természetes létalapvetéseink alapján is, egymásra vagyunk utalva!

- Az Árpád kori eleink tudatában lehetettek annak az alapvetésének, hogy szerződniük kell a magyaroknak egymással. Hogy egymás irányába – egymást tiszteletben tartó jogaik és kötelezettségeik keletkezzenek.

Azaz, a Közmegegyezés szükségessége magától is értetődő, miközben az is érthető ok-okozat, hogy a Közmegegyezés az alternatíva kiindulópontja, és még a Hazánk hírnevét is helyreállítjuk a világban.

Közmegegyezéssel előzhetőek meg a bajok! Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a Közmegegyezés a magyarság megmaradásának kulcstényezője!

Csak szólni kéne sokaknak, hogy értsék meg egyre többen és többen és még többen, hogy mi az abszolút közös előttünk álló feladatunk!

Vidd hírét az értelmes és jogszerű megoldásnak, sokat, sokfelé, sokaknak. Magadért, mindenkiért! https://www.facebook.com/events/307310152808180/

Válaszok


Vendég

#77 Re:

2015-01-16 06:56:00

#76: asi -  

 Nos teljesen igazak az itt leírtak és kapcsolatba lépek veletek. A Biblia azt mondja, hogy mehetnek ketten egy irányba ha előtte meg nem eggyeznek. Viszont a világ nagyhatalmai azt hiszik rólunk mert orbán úgy tálalja, hogy ez a nép akarata és orbán a magyarság akaratából lett vezető. Ezt ők tiszteletbe is tartják.ezért, hogy ez nem ígyvan erre felkell, hogy hívjuk a figyelmet akár ilyen formába is.