Aláírás a kormány támogatására és újabb külön adók bevezetésére

Quoted post

Egy volt iwiw felhasználó

#222 Re: Esztike és társai!

2015-01-07 11:15

#220: volt iwiwes - Esztike és társai! 

 Ezek szerint jól ismered a társaságot!

Anno a Slovákba és a Bonyaiba jártak piálni. Ott itatták az "újoncokat" és szivatták őket mindenfélével. Hogy most hová járnak nem tudom. iwiwen többször is volt szerencsém hozzájuk, de élőben is többször láttam őket. Szolovákban voltam pultos, de Kaszásdűlőn laktam és haverokkal én is a Bonyaiba jártam. 

Van egy régi fideszes barátnőm! Tőle tudom (de ez a baloldalon is így működött abban a biznyos 8 évben), hogy vannak fizetett támogatók akiknek az a dolguk, hogy figyeljék az embereket!
Ezek az emberek különböző korosztályból vannak és kortársaiknak megfelelő helyekre programokra járnak.
Pl: mozi, pláza, sportklub, túrajáró szakosztály, táncklub.....stb.
Figyelik az embereket, a szokásaikat, felmérik, hogy bizonyos dolgokat- sport,vásárlás, szórakozás- mennyire kedvelnek, mennyire népszerűek, mennyi időt és pénzt áldoznak rá és az így szerzett tudást, tapasztalatot, kapcsolatokat mire lehet felhasználni. Majd ha ez megvan elkészítenek egy tervezetet, hogy miből mennyi pénz szedhető be vagy pl bizonyos sportágak űzőinek a tudása mire használható fel.
És ezt nem csak a fidesz csinálja! Az mszp is megcsinálta ugyan ezt- pl vizt díj, tandíj- sokan skszor járnak orvoshoz és sokan tanulnaka  felsőoktatásban.
Most ugyan ez van az új matrica rendszerrel, net adóval és a harcművészek katonai összeírásával.
Ilyen megfigyeléseknek köszönhető, hogy nem tartják hitelesnek a megmozdulásokat- hisz megfigyeléseik szerint jól öltözködünk és veszünk magunknak okos telefont. 

Ez így működik-sajnos

Válaszok

Heni

#246 Re: Re: Esztike és társai!

2015-01-28 15:21:54

#222: Egy volt iwiw felhasználó - Re: Esztike és társai! 

 Egyik barátnőmnek van egy zaklatója. Írt egy rövidet erről a facebookon:

https://www.facebook.com/help/community/question/?id=583948768308248

Csak egy Kaltenekker Anikó van a facebookon, de az ismerősei között fellelhetőek ennek a petíciónak a megalkotói! Cs. Eszter, S. Róbert, P. ferenc és még lehetne sorolni- közüük sokan ugyan ezen az oldalon osztották a tavalyi angol érettségin pórul járt diákokat, de a nyelvvizsga botrány kapcsán is lehetett róluk hallani!
Az iwiwen nyafogós topik és Békebíró néven futattak topikot.
Szlovák söröző, Bonyai étterem, Macskafogó- ezek voltak a törzshelyeik!
Az iwiwen is egy rakás álnévvel nyomultak. A jó Kaltenekker civilben állatvédelemmel foglalkozik. A társaság tagjainak profilja ránézésre szinpatikus, csak ha személyesen össze fut velük az ember akkor mutatják ki a foguk fehérét!