Vidám Mancsok Állatvédő Egyesület telephelyének megmentéséért

Quoted post

Hobby-telek

#44

2015-01-05 18:07

Kedves aláírók, állatvédők, hozzászólók

Én magam is állatbarát vagyok, támogatnám is a társaságot. Nincs velük probléma, csak nem a megfelelő helyet választották ki. Azon a környéken már a nagyszüleimnek is a hobby- telke volt, ahogy most nekem is. Az emberek a telekre azért járnak ki, hogy kikapcsolódjanak, dolgozgassanak, pihenjenek, termeljenek- tehát hobbyból. Sajnos engem is zavar a menhely, és gondolom bármelyik aláíró egyetért ezzel- 60-80 kutya ugatása bizony fárasztó egész nap. A másik helyzetébe is bele kell érezni. Gondolom egyik aláírónak sincs telke a közelben!  De nehogy már a többi tulaj álljon vigyázban, és kelljen elviselniük a hangzavart. A kutyák nem csak akkor ugatnak, ha ingerlik őket, hanem akkor is ha valaki elmegy a telek előtt- mert az út ott vezet. Ne kérje már senki, hogy kerüljek, kerüljünk ez miatt. 

Tehát az volna a legjobb, ha valahol máshol csinálná, ahol senkit nem zavarnak a kutyák. És kérdezném, hogy a zsemleszínű szuka kutya- ami szabadon van- az megint vemhes?

Ha kell és eljön végre az idő minden bizonnyal a sok aláíró szívesen segít mind anyagilag és fizikailag is egyaránt a költözésben. Üdvözlettel, egy olyan ember aki egyébként állatbarát. ( az én kedvencem is menhelyről került hozzám)

Válaszok


Vendég

#53 Re:

2015-01-27 01:25:24

#44: Hobby-telek -  

 A hobby telken lehet kertészkedni, nyulakat tartani és azt mindenféle engedély nélkül emberi fogyasztásra eladni, ezéltal hasznot húzni az életükből, lehet madarakat menteni, németjuhászokat szaporítani, kutyákat kiképezni, engedély nélkül életvitelszerűen ott élni, a kutyákat zavarni. De 1700 négyzetméteren nem lehet kultúrált körülmények között állatokat menteni. Hova legyenek téve azok akiket megunt a gazda? A holdra költözzünk fel? Önnek is mentett kutyája van, azt írja. Az a mentett kutya már nem élne, ha egy állatvédő nem menti meg. Ugye? Azt a kutyát is a holdra mentették, hogy ne zavarja azt az embert aki körülötte élt addig míg Ön örökbe nem fogadta? A telekszomszéd kutyája is folyamatosan vékony hangján ugat. Semmi mást csak az ott járó embereket. Azt neki lehet? Sokszor az a kutya indítja el az ugatást! Nem nem vemhes a kutya, de vemhesen lett anno mentve, és már nem lehetett műteni mert az életébe került volna. De ha arra jár nyugodtan adjon be Ildikónak a gondozónak egy ivartalanítás árát, ha már annyira ggódik a kutyákért. :) 


Vendég

#62 Re: zsemle színű kutya

2015-01-27 13:28:43

#44: Hobby-telek -  

  A zsemle színű kutya, aki a külső részen van, IVARTALANÍTOTT ;)