Vidám Mancsok Állatvédő Egyesület telephelyének megmentéséért

Hobby-telek

/ #44

2015-01-05 18:07

Kedves aláírók, állatvédők, hozzászólók

Én magam is állatbarát vagyok, támogatnám is a társaságot. Nincs velük probléma, csak nem a megfelelő helyet választották ki. Azon a környéken már a nagyszüleimnek is a hobby- telke volt, ahogy most nekem is. Az emberek a telekre azért járnak ki, hogy kikapcsolódjanak, dolgozgassanak, pihenjenek, termeljenek- tehát hobbyból. Sajnos engem is zavar a menhely, és gondolom bármelyik aláíró egyetért ezzel- 60-80 kutya ugatása bizony fárasztó egész nap. A másik helyzetébe is bele kell érezni. Gondolom egyik aláírónak sincs telke a közelben!  De nehogy már a többi tulaj álljon vigyázban, és kelljen elviselniük a hangzavart. A kutyák nem csak akkor ugatnak, ha ingerlik őket, hanem akkor is ha valaki elmegy a telek előtt- mert az út ott vezet. Ne kérje már senki, hogy kerüljek, kerüljünk ez miatt. 

Tehát az volna a legjobb, ha valahol máshol csinálná, ahol senkit nem zavarnak a kutyák. És kérdezném, hogy a zsemleszínű szuka kutya- ami szabadon van- az megint vemhes?

Ha kell és eljön végre az idő minden bizonnyal a sok aláíró szívesen segít mind anyagilag és fizikailag is egyaránt a költözésben. Üdvözlettel, egy olyan ember aki egyébként állatbarát. ( az én kedvencem is menhelyről került hozzám)