Magyar Norvég Párt

Quoted post

nemari

#25 Re: Re:

2014-12-10 18:06

#17: vau - Re:  

 És a pályázatok mire vannak? Nézzük meg, a Norvég Civil Alap ad-e egy kis támogatást erre. Nos, pontosítok: én megnézem, és visszatérünk.

Válaszok

nemari

#26 Re: Re: Re:

2014-12-10 18:11:44

#25: nemari - Re: Re:  

 Már találtam is egy pont nekünk valót, szerintem ezt jól fel tudnánk építeni tartalmilag is:

Akciópályázat

Az akciópályázati felhívást 2014. szeptemberében frissítettük.

Az akciópályázat célja rövid kampányok vagy egyszeri megmozdulások, társadalmi akciók és közös fellépések szervezésének és lebonyolításának támogatása. Olyan akció- és kampányötleteket várunk, amelyek a felhívásban szereplő területek valamelyikén jelentkező konkrét és aktuális problémákra hívják fel a figyelmet, embereket motiválnak az ezekkel kapcsolatos fellépésre, és hatékonyan járulnak hozzá a problémák megoldásához, a fennálló helyzet megváltoztatása, javítása érdekében.

Előnyben részesülnek a minél változatosabb, egyebek között modern online eszközöket alkalmazó kezdeményezések és/vagy a más módon kreatív, innovatív megoldások, melyek hatékonyságát a pályázó képes érvekkel alátámasztani. Előnyt jelent továbbá, ha az akció/kampány széles célcsoportokat szólít meg üzenetével, illetve új célcsoportokat képes elérni. Konferenciák, fesztiválok, táborok, évente és/vagy rendszeresen megrendezett események, túlnyomóan sport vagy kulturális, jótékonysági vagy közösségépítési célú rendezvények nem minősülnek akciónak a jelen pályázati felhívás értelmében.

Pályázatot benyújtani a felhívás megjelenésétől számítva folyamatosan lehet 2015 végéig, illetve a keret kimerüléséig.

Az Ökotárs kezeli.