Kpop Magyarországon is

Quoted post

Éweicii

#60 Re:

2011-08-25 15:46

#1: -

Én már k-pop-al születtem aki nem hiszi így járt...de én se szeretném hogy a fanok csak 2 hétig szeressék őket meg csak hallgassák őket....meg aki igazi k-pop rajongó az örökké azis marad... és én minden rajngonak azt mondom aki igazán rajongó évek óta....tegyünk érte hogy minél előbb találkozzunk a K-pop-os fiukkal/lányokkal....Igaz nekem majdnem sikerült...csak közbe jött egy temetés és igy nem tudtam elmenni Londonba...Szoval odaveszett a pénzem de megérte azért rájuk költeni...

Válaszok


Vendég

#63 Re: Re:

2011-08-28 21:58:02

#60: Éweicii - Re:

Hmm, értelek :) hát kár hogy nem láthattad őket :/ a temetés miatt részvétem.  De igaz :) aki igazi KPOP rajongó az az is marad :) énnnn 2-3 éve szeretem a KPOP-ot, mondhatom magam igazi rajongónak mert nagyon sok bandát ismerek, évek óta rajongok értük, imádom a stílusukat, a kdoramákat is(lehet ez nem tartozik bele xD csak leírtam) a telefonomon is csak KPOP dalok szerepelnek, imádom őket grafikázni mindent imádok ami velük kapcsolatos..

Ráadásul utálom ha szekálják őket..pl ha egyik ismerősöm meghallgatja amit hallgatok és fikázni kedzi azonnal bevédem őket. Én soha sem értettem hogy miért kell a másik zenei ízlését fikázni :S de komolyan.. azért mert nekik nem olyan a szemük és azért, mert ők ázsiában élnek UGYAN OLYAN emberek mint mi. Azért mert ők más nyelven beszélnek még mindig ugyan olyanok mint mi.. sőt, még jobb emberek..tisztelettudóbbak és sokkal szeretetreméltóbbak .. nincsenek nagyra magukkal ha híresek ugyan úgy kezelik az embereket attól mert híresek :) De pl. azok akik USA-ban híresek mittomén pl. Demi Lovato az biztos hogy nagyképű és kényes. XD sajnálomm ha van itt Demi Lovato fan ^^" na mindegyis.

Nektek erről mi a véleményetek?