Szolidaritás Izraellel!

Quoted post

nick

#137 Re: Re: Re:

2014-07-25 21:00

#9: Félek a zsidóktól - Re: Re:

Pedig körbenézhetnél a Közel-Keleten.

Az egyetlen ország, ahol az emberi jogok jelentenek valamit.

Nézd meg ezt a videót az ENSZ üléséről:

https://www.youtube.com/watch?v=fjW_H1ydFas#t=235

Egyszerűen hihetetlen, hogy Szíria, Irán, Egyiptom, Algéria, Szudán, Venezuela és Kuba próbálják megmondani, hogy mi az ami sérti az emberi jogokat.

Úgy látszik Izrael az egyetlen ország, akinek nincs joga magát megvédeni, mert rögtön népirtással vádolják.

Válaszok

Félek a zsidóktól

#155 Re: Re: Re: Re:

2014-07-26 07:20:32

#137: nick - Re: Re: Re:

Ezt a térképet küldöm újra! /az 55.hozzászólásnál található/

Mondj egy olyan országot, amelyik így tudta növelni a területét!

Hiába a jóérzésű emberek kiállása a szenvedő palesztín nép mellett, hiába járja be a világot a legyilkolt palesztín gyerekek

képe, hiába a tüntetések... A zsidók egyre pofátlanabbak, most már ők is kiállnak, és nem szégyellik demokráciának nevezni a terrorista zsidó államot.

A pénzhatalom sakkban tartja az országokat, kormányokat, aki ellenáll, azt meggyötrik egy életre. Ha kell, törvényeket hozatnak arról, hogyan kell gondolkodnom, mit mondhatok ki.

Szeretnék a Kádár-rendszerben élni, mert akkor nem kellene félnem tőletek. Mert akkor nem ti mondanátok meg, hogy mi a demokrácia, nem ti bélyegeznétek az embert antiszemitának.

Menjetek el innen, menjetek az általatok demokratikusnak és élhetőnek tartott országotokba. Utálom a nagyköveteteket, amikor hazudik.

Ha a családomat legyilkolnátok, én is magamra kötném a szerkezetet. Nem kell azon csodálkozni, hogy a korszerű zsidó fegyverekkel szemben mit alkalmaz a falak közé szorított nép. Ha lenne a palesztínoknak rendes fegyvere, ha az USA őket segítené, ha a palesztínoknak is lenne joga, akkor nem lenne ekkora pofátok.

/Nem mellesleg most mért be valaki :)/