Szolidaritás Izraellel!

Félek a zsidóktól

/ #155 Re: Re: Re: Re:

2014-07-26 07:20

#137: nick - Re: Re: Re:

Ezt a térképet küldöm újra! /az 55.hozzászólásnál található/

Mondj egy olyan országot, amelyik így tudta növelni a területét!

Hiába a jóérzésű emberek kiállása a szenvedő palesztín nép mellett, hiába járja be a világot a legyilkolt palesztín gyerekek

képe, hiába a tüntetések... A zsidók egyre pofátlanabbak, most már ők is kiállnak, és nem szégyellik demokráciának nevezni a terrorista zsidó államot.

A pénzhatalom sakkban tartja az országokat, kormányokat, aki ellenáll, azt meggyötrik egy életre. Ha kell, törvényeket hozatnak arról, hogyan kell gondolkodnom, mit mondhatok ki.

Szeretnék a Kádár-rendszerben élni, mert akkor nem kellene félnem tőletek. Mert akkor nem ti mondanátok meg, hogy mi a demokrácia, nem ti bélyegeznétek az embert antiszemitának.

Menjetek el innen, menjetek az általatok demokratikusnak és élhetőnek tartott országotokba. Utálom a nagyköveteteket, amikor hazudik.

Ha a családomat legyilkolnátok, én is magamra kötném a szerkezetet. Nem kell azon csodálkozni, hogy a korszerű zsidó fegyverekkel szemben mit alkalmaz a falak közé szorított nép. Ha lenne a palesztínoknak rendes fegyvere, ha az USA őket segítené, ha a palesztínoknak is lenne joga, akkor nem lenne ekkora pofátok.

/Nem mellesleg most mért be valaki :)/