Vass Gabit szeretnénk!

Quoted post

Panna

#64 Minden elismerés Vass Gabinak

2014-07-24 19:22

A mai magyar szülészeteken sajnos a gyermeket váró anya nem ember, csak eszköz. A szülés lealacsonyodott az önérdekek mentén zajló gyors hálapénzért végzett brutális beavatkozások közé. A magyar szülészeteken szignifikánsan megugrott a császármetszések száma, ma már a szülések csaknem fele császárral végződik, mert az orvos így több pénz kap a kismamától. Az édesanyák kénytelenek feláldozni a gyermeküket a legbrutálisabb beavatkozások kíséretében a pénz oltárán. Üdvözlöm azokat a bábákat és orvosokat, akik ez ellen az embertelen bánásmód ellen mernek szólni és kiállni az mellett, hogy a gyermekeink szeretetben, természetes úton jöhessenek a világra.

Válaszok

Mamama

#66 Re: Minden elismerés Vass Gabinak

2014-07-28 17:30:50

#64: Panna - Minden elismerés Vass Gabinak

Kedves Panna!

Nem tudom, Ön hány gyermeket szült, milyen élményei vannak, valószínű, nem túl jók, ha ilyen sötéten látja a "magyar szülészeteket". Azonban jó, ha tudja, az orvos akkor végez császármetszést, amikor szükség van rá és nem jókedvében, és nem azért, hogy több pénzt kapjon és nem azért, mert kínozni akarja a leendő anyukát!

A császármetszések visszaszorítására törekszik minden szülészet!!!

Nem tudom mire gondol, amikor a "legbrutálisabb beavatkozásokról" ír? A gyermekeink nem áldozati bárányok! Mi az, hogy embertelen bánásmód? Úristen, Ön a középkorban szült? Mit "műveltek" magával??

Manapság szülés közben nem tudnak a kismamák magukra-magukba, a születendő gyermekre figyelni? Tényleg minden más körülmény sokkal fontosabb? Az már háborgatás, ha NST-t csinálnak, megvizsgálnak??? Képzeljék, az egyik szülésemnél még beöntést is kaptam, mert aznap nem volt székletem, és nem örültem volna, ha a gyermekem arca anyakakiba landolt volna! NEM DŐLT ÖSSZE A VILÁG!!! Eszembe se jutott háborgatásnak venni! De az sem jutott eszembe, hogy az orvosomat, szülésznőmet szinte fejre állítsam vajúdás -szülés közben, mert úri kedvem úgy tartja! Hajlamosak vagyunk a kórházi személyzet hozzáállását kritizálni, de a kismama hozzáállásán legalább annyi múlik, ha nem több!

Elképesztő, miket ír össze a szülészetekről, biztosan eltöltött az összes magyar szülészeten 3-5 napot, hogy ennyire tudja a viszonyokat!

Egyébként minden várandósnak legalább 25-30 hete van arra, hogy szülésznőt, orvost, vagy mindkettőt válasszon, ha akar! Aki nem szimpatikus, azt ott kell hagyni; aki előre kéri a pénzt, azt is ott lehet hagyni.

N-B Csilla