Szolidaritás Izraellel!

Quoted post

Zsuzsanna

#7 Vélemény

2014-07-24 09:22

Izrael évek óta öli gyilkolja a Palesztinokat ártatlan embereket gyerekeket! Atom bombát nekik nem pedig sajnálkozást feléjük!! Nem tudom ki indította ezt a petíciót , de ha a magyar földet támadnák magyar gyerekeket asszonyokat ölének akkor is sajnálnád Izraelt!! Szégyelld magad , és ha nem haragszol hánytam is egyet tőled meg Izraeltől!!

Válaszok

Egy MAGYAR

#25 Re: Vélemény

2014-07-24 13:20:22

#7: Zsuzsanna - Vélemény

Nagyon egyet értek minden szavaddal!!!


Vendég

#134 Re: Vélemény

2014-07-25 20:25:42

#7: Zsuzsanna - Vélemény

A benned lévő zöld epe hánytatott meg. Csodálkozol?

János

#135 Re: Vélemény

2014-07-25 20:36:38

#7: Zsuzsanna - Vélemény

Kedves Zsuzsa!

Az iszlám ugyanott tart, ahol tartott évszátadokkal ezelőtt. A célja: létrehozni egy kalifátust, és legyilkolni vagy leigázni mindenkit, aki nem "igazhitű". Ez a háború nem a területszerzésről vagy a béke megteremtéséről szól. És ha sikerül nekik Izraelt megsemmisíteni, nem fognak megállni.

Mi magyarok is találkoztunk már az iszlámmal, a török hódoltság idején. A muzulmánok még mindig ugyanott tartanak ahol akkor, csak más eszközeik vannak. A civilek meggyilkoltatása tudatos média húzás: Izrael egy héttel korábban közzétette, hogy milyen épületeket fognak megtámadni, hogy a civileket el tudják távolítani a palesztínok. (!!!!)

Sajnos a muzulmán ideológia lehetővé teszi, hogy a saját embereit fanatizálja, és akár élő pajzsként használja. Szerencsétlenek abban a hitben élnek, hogy mártírként a paradicsomba kerülnek. Anyák küldik a saját fiaikat, hogy öngyilkos merényletet hajtsanak végre. Nem, nem sajnálják a saját gyermekeiket. Csupán eszközként látják őket, hogy elérjék azt, amit az istenük és a hitük előír.

Ha nem hiszi, nézze meg a többi közel-keleti országot. Egyetlen motiváció van, ami a folyamatos öldöklések és zavargások hátterében áll: az "igaz hitet" kell hirdetni és a "hitetleneket" megsemmisíteni vagy elnyomni. Ez nem egy Izrael specifikus helyzet. (!!!) A Közel-Keleten Izrael az egyetlen olyan ország, ahol hasonló értékek vannak, mint Európában: a nők egyenértékűek, van szólás- és vallásszabadság, nem köveznek meg valakit azért, mert elhagyta a vallását, vagy mert megcsalta a partnerét.

A muzulmánok számunkra teljesen felfoghatatlan és elfogadhatatlan módon gondolkodnak...

Tudom, a jobbik a zászlójára tűzte az iszlám védelmét - elég nagy hiba. Elfelejtettük a saját történelmünket. Épeszű ember nem érthet egyet egy ilyen embertelen, középkorban megrekedt vallással...

Úgyhogy nem értek egyet, hogy a magyarságot és a palesztínokat egy lapon kellene emlegetni. Inkább fordítva: a török-magyar háború megfelelője a palesztin-zsidó, ahol a törökök és a palesztínok az agresszorok, a zsidók és a magyarok pedig a védők... Ez egy sok évszázados háború. Én a keresztények, zsidók és a főleg humanizmus oldalán állok, nem pedig az iszlámén, ahol az embereket szabadon használják egy ideológia érdekében.

Tisztelettel:

János


Vendég

#184 Re: Vélemény

2014-07-26 18:04:56

#7: Zsuzsanna - Vélemény

Gondolom, akkor is hánynál, ha Izraelben élnél, és napjában többszőr rohannál az óvóhelyre, és reggel, mikor iskolába megy a gyereked, reménykednél, hogy a vaskupola működik, és a hamaszos rakéták nem találják el az iskolát.


Vendég

#358 Re: Vélemény

2014-08-20 12:48:19

#7: Zsuzsanna - Vélemény 

 Az Izrael a lakoságát védi fegyverekkel, amik oda tüzelnek vissza ahonnan támadés éri az államot. A palesztínok meg lakosokkal védik a fegyvereiket, iskola ablakokból, lakóépületekből lőnek, hogy Izrael minél több kárt csináljon. Nem engedik a palesztínok elmenni a lakosságt a területről, miközben Izrael, nem egyszer szórólapozik légitámadás előtt.

 

A muzulmán világ bevallott célja Izrael és az egyész Nyugati kultúra megsemmisítése. Szerinted ha elpusztítják Izraelt megállnak a határnál? Az ISIS terorszervezet is Bécsig akar menetelni, aki nem hiszi járjon utána. Tehát aki Izrael állomt támadja, az közvetve a nyugati kulturát támadja. Tehát nem ártana jobban utána nézni mielőtt hülyeségeket, uszításokat kezdenek írni egyesek, és ez nem egy embernek szól a témában.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook