Az izraeli nagykövet és nagykövetség azonnali kitiltása

Quoted post

Atti118

#5

2014-07-22 16:27

Követelem, hogy a magyar kormány azonnali hatállyal tiltsa ki az országunkból az izraeli nagykövetet és az izraeli nagykövetséget, a megállíthatatlan gázai mészárlások és gyerekgyilkosságok miatt!!!

Válaszok


Vendég

#149 Re:

2014-07-25 15:45:33

#5: Atti118 -

hat kedves honfitarsam ,nagyon rovid emlekezo tehetsegel birsz ...

mi lenne ha felszolitanad az oszes volt nazi ,nyilas gyilkosokat akik meg elnek,menyenek a rendorsegre es mondjak meg

hany zsidot nyirtak ki a masodik vilag haboruba . talan kapnak 5 csillagos  bortont erte ,de az is lehet hpgy kapnak kituntetest a "hazafias " tettekert . kulonbe nem is olyan regen 1956 az a kozmondas volt "USED A ZSIDOT ES NEGERT ,EZZEL IS A BEKET VEDED " . NA NEFEjLTSD EL VISZA ADNI AZ OSZES NOBELDIJAT AMIT MAGYAR EMBEREK KAPTAK ,MERT  VELETLENUL A ZSIDOK VOLTAK a leg tobben .na kutyabol nem lesz szalona ,es gonosz ember gonosz marad akarmien alarcot vesz fel . mikor hitler volt akkor bosz nacik voltak,mikor kommunistak voltak ,akkor bosz kommunistak lettek.

nemsokara majd bosz muzulmanok lesznek . csak egyet ne feletjs el .israel az oszes imperiumokat tul elte ,es tovabb is igy lesz . na eleg enyi errol a temarol. igyekeztem magyarul irni ,mert te bolcs ember ,en itt JEZUS NYELVEN beszelek , es ha bantod a zsidokat akkor jezust is bantod ,( alj a sarokba buntetesul )