ZÉRÓ TOLARENCIA A DEVIZAADÓSOK ÜGYÉBEN

Quoted post


Vendég

#1

2014-06-19 09:30

A petícióval egyetértve szeretnék egy módosítást indítványozni: A terhet csak a bankoknak kell viselni, az államnak nem, az állam esetében a hatáskörrel rendelkező felelős vezetőket kell elítélni.(PSZÁF) Azért nem az állam, mert az állami terhelés adófizetői pénzből történik, amely közvetve már azokat is érinti, akik nem vettek hitelt, vagy forinthitelt vettek fel. Így a bankok elérhetik céljukat, hogy szembeállítsák a devizást a forintossal és a hitel nélkülivel.Oszd meg és uralkodj! Nem az állam kötelezte a bankokat fogyasztási hitelbe burkolt deviza konstrukció kidolgozására ajánlására, és az olcsó devizahitel mítoszának elterjesztésére, az ügyfelek, és az egész társadalom félrevezetésére. Senki se kötelezte őket rá! Normális hitelezésnél is hatalmas hasznuk van, az extrából bőven viselhetik és Nekik kell viselni az anyagi felelősséget. Üdv: Sándor

Válaszok

Zotya

#3 Re:

2014-06-19 10:49:41

#1: - Egyetértek!

 


Vendég

#5 Re:

2014-06-19 12:39:59

#1: -

Igy van. Egyszer már beszedték azt a pénzt. Nem tudom hová tették, keritsék elő és ne az államtól várják a segitséget. Persze jó lenne nekik 2 bőrt lehúzni a lakosságon.


Vendég

#81 Re: Sándor! Nagyon rosszul tudod! Az államnak sok-sok köze volt hozzá! Államcsőd!

2014-06-25 08:40:03

szekine

#83 Re:

2014-06-25 10:13:03

#1: - Egyetértek!

 

 

Obulus

#99 Re:

2014-06-27 08:36:10

#1: -

Az MNB és a PSZÁF engedélyezte a devizahitel alapú kölcsönök folyósítását. A bankokat a piac, a nagy érdeklődés, a forgalom növekedése ösztönözte, hogy reklámozzák ezeket a hiteleket. (A forinthiteleket hiába reklámozták volna, az a magas kamat miatt kevés ügyfélnek kellett) A banknak teljesen mindegy lett volna, hogy Forint, vagy más deviza alapú hitelt folyósít.

babtist

#133 Re:

2014-07-03 08:24:54

#1: -

mindenképp és egyértelműen a rejtett uzsora felmerült és egyébként be is bizonyosodott. tudomásom szerint a magyar törvények tiltják az uzsora alkalmazását. külön vizsgálatot és szankciót a bankok ellen, illetve az ehez kapcsolódó törvények átvizsgálását, hogyan alkalmazhatták ezt ill. kik a felelősek ez ügyben. (pár éve amerikában ugyan ezzel a hozzá állással adtak jelentős hiteleket a hárlem élő állampolgároknak, tudva lévő hogy egy perc munkaviszonyuk sem volt, kvázi a bank tudta hogy soha nem tudja törleszteni az erejéhez mérten felvett összeget az illető. magyarországon ugyan ezt csinálták mintegy láncreakcio és reakcioként. miez ha nem manipulativ-spekuláns , minden képp az emberi jogokat sárbatipro (legalább az embertiméltosághoz való jog) manifesztum. Nem állnék meg ott ahova eljutottunk, teljes a világot áthálozó banki érdekek teljes átvilágitását kellene kezdeményezni. Adósrabszolgaság és a legujjabkori pénzholokaust újra létrehozásáért és kialakitásáért.