Kérjük vissza a feliratos kópiákat a magyar mozikba!

Quoted post


Vendég

#251 Re: Re: Re: Re:

2014-06-17 15:09

#250: Erdélyi Tamás - Re: Re: Re:

Ó, értelek, amennyiben nem értek veled és a petícióval egyet, már nem is mondhatok véleményt? Micsoda demokratikus hozzáállás, ahhoz képest, hogy épp a nép hatalmával és akaratával érvelsz.

Válaszok

Erdélyi Tamás
A petíció szerzője

#252 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-18 13:37:25

#251: - Re: Re: Re: Re:

Te az a fajta troll vagy, aki név nélkül simán elküld bárkit homokozni, csak mert nem szimpatizálsz azzal amit, vagy ahogy csinál, de amikor megmondják neked, hogy "ha nem tetszik talán inkább ne nézz oda" csak azért is felszívod magad és idekevered a hangzatos "demokrácia" meg "népakarat" szavakat - amelyeknek úgy egyébként semmi köze a fogyasztói szokásokhoz vagy egy ország nyelvtudásának szintjéhez.

Visszatérve a lényegi mondandódra statisztikákra hivatkozol, amiket lényegében az ujjadból szoptál ki ("sok tízezren vannak, akik a filmeket alapvetően 4-5 hónappal a bemutatás után nézik csak meg"), miközben több másik komentelő által közölt számokkal megvédve érzed a saját igazad (segítek: ők is a saját ujjukból szopták, nincsenek hivatalos statisztikák mozinézői szokásokról, nézettségi számok vannak, amik egyértelműen a megélhetési filmforgalmazókat igazolják). Ráadásul olyan kapitális hülyeségek miatt akadsz ki, mint hogy "tele van a világ ennél sokkal komolyabb és relevánsabb problémákkal", amit ugye biztosan a feliratos filmekért rajongó mozinézőknek kellene kizárólagosan megoldani, náluk rátermettebb célközönség aztán nincsen-e világon. Igazából azt se tudom, hogy ezen sírjak vagy nevessek, mert ha te úgy érzed nekünk a feliratos filmek ügye ugyanannyira fontos, mint éhezők millióinak megsegítése Afrikában akkor rendkívül naív lehetsz.

Részemről ezt a cicaharcot lezártnak tekintem, vagy felfogtad ennyiből a dolgokat, vagy nem. Egyéb esetben ajánlom figyelmedbe Facebook oldalunkat https://www.facebook.com/feliratosfilmek vagy a témában készült rádióinterjúkat https://soundcloud.com/feliratosfilmek, ártani nem árt.