Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Tigris

#318 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-04 02:57

#316: Másvalaki! - Re: Re: Re: Re:

Azért kíváncsi lennék, hogy a sikertelenül nyelvvizsgázók és a tüntetők között hányan voltak olyanok, akik per fő 47 ezerből élnek meg, vagy a híd alatt laknak.

Válaszok

Haluska Szilveszter!

#320 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-04 07:26:46

#318: Tigris - Re: Re: Re: Re: Re:

Mondjuk az unokahúgom és családja Tégláson! Igaz nem a híd alatt élnek, de apuka-anyuka közmunkában dolgozik, a házuk tetejét meg a Szent Lélek tartja és nem- nem alkoholisták! Mind a ketten tanult emberek, csak egy balaeset miatt lerokkantak és így már nem olyan kapósak a munkaerő piacon- főleg nem ott az Isten háta mögött! Ha összedöl a tető akkor marad a híd alatt.

Örülök, hogy te meg tudtad Londont lépni és jól el vagy. Addig örülj amíg nem megy oda ki még 1 millió magyar.
nem nem az a megoldás, hogy dobbantunk külföldre. Tudo mert ezt egyzser már eljátszottam. odakinn se fenékig tejfel az élet és ha itt elmenekülünk a problémák elől akkor ez odakinn is így lesz és akkor egy menekülés lesz az életünk. És az sem megoldás, hogy itthon kussba maradunk.

Ez a mi országunk, a mi hazánk, mi dolgozunk és fizetjük az adót amiből a politikusok is élnek.

Gyáva népnek nincs hazája. Igen az erőszak erőszakot szül. Ahogy fentebb már írta valaki: Ha ezt a logikát követte volna az emberiség akkor még mindig római rabszolgák lennénk és a cézárokat dicsőítenénk!