Felsőoktatás megmentése Békéscsabán

Quoted post

Hallgató

#25

2014-05-26 07:26

Szarvast nem telepithetik at, a kepzeshez szukseges szemleltetesi terep hiánya miatt, Gyula meg rossz allapotban van, de legalabb a korhaz kifizette az adosagaikat. Persze, konnyebb a kar kozpontját bolygatni, elvégre ezen az epületen a legnagyobb a kölcsön, és akárki akármit mond, Gödöllő most röhög a markába, és továbbra is mindent megtesz, hogy a Kar dolgát nehezítése, neadj' isten a feloszlásba taszítsa... szóval a politika mellett az egyetemi vezetés keze is rendesen benne volt a helyzet kialakulásában, nem beszélve avárosi vezetőségről, akik köszönik szépen, nem foglalkoznak a campus sorsával...

Válaszok

Hallgató2

#26 Re:

2014-06-02 10:33:02

#25: Hallgató -

Mindenhol müködik az a rendszer, hogy egy adott térség központjában van az egyetem, de ha esetleg más általad említett szemléltetési terepre kell a hallgatóknak menniük az oktatás alatt, akkor az egyetemi gépjárműpark ezért van! Békéscsabán 1-2 kisbusza van az iskolának! Mind ha Gyulára kellene menni, ha Szarvasra akkor megszervezi az egyetem az utat a hallgatóknak és ezeknek a gépjárműveknek a költségei bőven alul maradnak mint 13 - 40 kilóméterre fűteni fentartani omladozó nem korszerű épületeket! Békéscsabán 400 embernek van érdekében az oktatás Szarvason meg 80-anak azért ne, hogy már a fagyi nyalja az embert!

Értem én, hogy a Békéscsabai egyetemen hatalmas hitelek vannak amiért felépítették a kollégiumot, nagy előadót, könyvtárat, irodákat, Tanulmányi Osztályt stb stb.... de az a hitel akkor is megmarad ha az üresen fog állni és a hallgatók mennek Szarvasra! Akkor már inkább töltsük meg ezeket az új modern épületeket hallgatókkal és úgy pörögöjön tovább lefele az hitel! :)