Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Itt minden van

#256 Tiszta

2014-05-14 19:48

Azért gondolkodjunk el, nem szeretek politizálni, de főleg mivel közelegnek az EP választások a kormányellenesek tagja által szervezett tüntetés (talán) nekem szembetűnő. Két lehetőség van: vagy KIHASZNÁLJÁK A KORMÁNYELLENESEK a sok frissen érettségiző 18évest, vagy ALAPBÓL ŐK GERJESZTETTÉK a feszültséget, valamilyen irányított módon. Gondolkozzunk el...

Válaszok

Tigris

#257 Re: Tiszta

2014-05-14 21:49:46

#256: Itt minden van - Tiszta

Eddig nem politizáltunk, de köszönjük, hogy behoztad a témát! Te ugye semmit sem gerjesztesz, csupán megoldásokat keresel te is.


Vendég

#258 Re: Tiszta

2014-05-14 22:44:25

#256: Itt minden van - Tiszta 

 

Tiszta Te érettségiztél??? Mert akkora hülyeségetírtál itt az EP választással meg kormányellenes tüntetéssel kapcsolatosan hogy csak na! Ki beszél itt politikáról?? Az angol érettségiről van szó, nagyokos! Arról, hogy sok ezer diák keményen készült és kapott egy nagyon vacak, recsegő szöveget és ezen veszíthet el sok pontot. Biztos van olyan idióta, aki elment emelt érettségire felkészülés nélkül, ráadásul neki pont mázlija volt és azon a magnón érthető volt a szöveg, hát ő magára vessen, de a többi néhány ezerre ez nem igaz. De hogy jön ide a politika hacsak úgy nem, hogy igazán lehetne az iskolák felszereltségére is költeni, ha már állami fenntartásba kerültek az iskolák.