Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post


Vendég

#10

2014-05-09 12:04

Egyetértek a 9. hozzászólóval!

Azok után, hogy a Listeninget mindannyian sikertelennek találtuk, valakiből ez teljesen kifacsarta az ihletet. A fogalmazásnál például már alig tudtam koncentrálni, végig azon kattogtam, hogy hogy lehettem ennyire béna...pedig a Listening volt minősíthetetlenül rossz.

Újra az egészet!

Válaszok

Scythe

#13 Re:

2014-05-09 12:29:03

#10: -

A feladatsor (a "Listening"-et nem számolva) az emelt szinttől elvárt nehézségi szintet hozta számomra. Mindazonáltal a "Listening" részt kriminálisan nehéznek találtam. A "Listening" rész utolsó és utolsó előtti feladata is nehéz volt, azonban azt még értettem, viszont a legelső feladat ebben a részben rossz minőségűnek és szinte érthetetlennek bizonyult.

Miután már láttam a megoldásokat, ha nem lett volna benne ez a horribilis rész simán meglehetne a 90% fölötti eredmény, de még úgy is lazán 5-ös lehetne ha csak a "Listening" első feladata nem lett volna olyan borzasztó. Ezért aztán nem vélem igazságosnak, hogy egy olyan százalékot fogok kapni a feladatsorra, amely nem tükrözi a valódi tudásomat, pusztán azért, mert "benne felejtettek" egy botrányos részt egy egyébként korrekt feladatsorban.

Ha lenne rá lehetőség én éppen ezért újraírnám akár az egészet, akár csak a "Listening" részt, de még úgy is jól járnék, ha a "Listening" rész pontjait kivennék az elérhető és az elért összpontszámból.