Emberségesebb fizetőparkolást 12 pont!

Quoted post


Vendég

#1

2014-04-23 10:34

A parkolást hasonlóan kellene megoldani Budapesten mint Bécsben, vagyis az egész belvárosra egységes tarifát kellene alkalmazni, előre megváltható jegyekkel. 1/2 órától kezdődően 2 órás parkolójegyek megvásárlását kellene lehetővé tenni az autósoknak. Nálunk az egész parkolási rendszer hibás szemléletű, rossz szervezésű, drága fenntartású, (a főbb közlekedési csomópontokban kiépítetlen) az emberi jogokkal és az emberi méltósággal összeegyeztethetetlen, egészében véve az autósok megsarcolására épül! Itt lenne az ideje a teljes, átgondolt, ésszerű változtatásoknak...!

Válaszok


Vendég

#3 Re: EMPAMO

2014-04-23 22:25:53

#1: -

Ha ez megvalósulna, az nagy eredmény lenne. Persze lehetne radikálisabb is,de sokak szerint ez is tulzás. Túl nagy az ellenlobby, a pénzéhes élősdi hiénák nem engedik a változtatást. A maffiának nem lessz üzlet, ha rendbe tesszük a petíció szerint. És van amit nem itt kell rendbe tenni, hanem a PTK-ban. Az is eljön!

 

anna

#19 Re:

2014-04-30 16:05:08

#1: -

Egyetértek, különösen azzal, hogy az emberi jogokkal és az emberi méltósággal összeegyeztethetetlen.

Csak egy konkrét példa röviden: a párom tilosban állt meg egy percre, amíg KÉT MANKÓVAL beszálltam az autójába, lefényképezték, a "jó Istenhez" is fellebbeztünk, de a 30 ezres bírságot nem törölték, be kellett fizetnünk.