Nyílt levél Balog Zoltán miniszterhez a tankönyvrendelés ügyében

Quoted post

thinktwice

#19 Re: Re:

2014-04-18 18:33

#14:  "Megkérem a petíció szerzőjét, hogy ígéretéhez híven legyen szíves ezt a hozzászólást (#2) törölni. Nehéz politika mentesnek minősíteni egy olyan hozzászólást amely a szakmai vita elindító eseményét pártvezér belekeverésével magyarázza."

Nagyon szép gondolat a teljesen politikamentes vita. Sok ember életét befolyásoló kormányzati intézkedések esetén ezt nem valószínű, hogy szigorúan be lehet tartani. Fröcsögésre persze nincs szükség, mint ahogy óvodai szintű árulkodásra sem ...

Válaszok

Ki az ovodás?

#20 Re: Re: Re:

2014-04-18 19:01:29

#19: thinktwice - Re: Re:

Kedves thinktwice,

Ki az ovodás? Ha a kétszer gondolkodás közben megnézte volna az egyik felhívást:

https://mailman.kfki.hu/sympa/arc/fizinfo/2014-04/msg00058.html

akkor látta volna Szalay Luca kérését és ígéretét:

"kérem, hogy a hozzászólások is (a petícióhoz hasonlóan) szakmai jellegűek legyenek. A politikai vonatkozású hozzászólásokat törlöm."

Luca Szalay
A petíció szerzője

#24 Re: Re: Re:

2014-04-19 02:37:15

#19: thinktwice - Re: Re: Sok ember életét befolyásoló kormányzati intézkedések esetén ezt nem valószínű, hogy szigorúan be lehet tartani.

Kedves "thinktwice"! Kedves KollégákÍ!

Valóban, és ezért nagyon nehéz is ezeket a hozzászólásokat moderálni. Javaslom, hogy állapodjunk meg abban, hogy bizonyos kulcsszavakat (amelyek közül akkor legyen az egyik a "párt", a másik pedig a "kormány", bármilyen szóösszetételben) és a szinonimáikat a továbbiakban itt nem használunk, annak érdekében, hogy a szakmai vita keretei között maradjunk.