Nyílt levél Balog Zoltán miniszterhez a tankönyvrendelés ügyében

Quoted post

Gilgames

#9 Ezzel nem tudok egyetérteni

2014-04-18 10:10

Én már múlt héten csütörtökön kiválasztottam a következő tanévben használni kívánt könyveket. Pontosan öt perc volt a keresőből kimásolni azokat a könyveket, amelyeket eddig is használtam. Nem pontosan értem a problémát, hacsak az nem, hogy a kollégák még mindig nehezen használják a számítógépet, és nem is nagyon erőltetik meg magukat, hogy ez jobban menjen.
Osztályfőnök is vagyok, tehát rendezem a gyerekek ügyeit is.
Bennem fel sem merült, hogy ezzel gond lenne!

Válaszok

Luca Szalay
A petíció szerzője

#10 Re: Ezzel nem tudok egyetérteni

2014-04-18 10:40:17

#9: Gilgames - Ezzel nem tudok egyetérteni

Kedves Gilgames!

 

Ön állami fenntartású iskolában dolgozik? (Csak azért kérdeztem, mert ha egy tanár nem állami fentartású iskolában dolgozik, és/vagy nem hiányoztak az általa ismert és szívesen használt tankönyvek az általa választhatók közül, akkor természetesen nem feltétlenül érzékelte ezt a problémát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a probléma nem létezik.) A kollégák számítógéphasználatára utaló negatív tartalmú, általánosító megjegyzés pedig szerintem nem fogadható el (ettől a problémától függetlenül sem).

 

Üdvözlettel:


Vendég

#67 Re: Ezzel nem tudok egyetérteni

2014-06-03 06:50:18

#9: Gilgames - Ezzel nem tudok egyetérteni

Úgy gondolom, hogy már nrm él ez a válaszlehetőség. A mi iskolánkban nem minden tanuló kér minden könyvet, 60%-uk ingyenes, 50%-uknak nincs internetes hozzáférése.

A tankönyvrendelést informatikatanár csinálja (talán ő is tudja kezelni a gépet)