Megvedjuk_Rudas_furdo_noi_nap/Defending_RudasBath_womenonly_day

Quoted post


Vendég

#3 Re: Re:

2014-04-18 06:15

#2: - Re:

Hát erről szól a petíció, miután csak férfi nap van több uszodában is, csak női nap meg egyetlen egy volt, azt is el akarják törölni.

Válaszok


Vendég

#4 Re: Re: Re:

2014-04-18 07:58:21

#3: - Re: Re:

OK értem én hogy a Rudasban volt a nők számára az egyetlen női nap lehetőség és most ez szűnik meg, ugyanott a férfiak ilyen lehetőségével együtt. Igen, ha már volt, érdemes lenne megtartani. A Rudas nem sért esélyegyenlőséget, "csak" annyit tett, hogy nemektől függetlenül egyformán kitolt mindenkivel, férfival és nővel. Hogy más fürdőkben miért nincs női nap, azt kár a Rudason számonkérni, arról nyilván nem a Rudas tehet. Ezért azoknak a fürdőknek az ajtaját kellene döngetni, ahol csak férfiak számára vannak külön napok.

Nem ismerem az üzemeltetési összefüggéseket, hogy van-e a fürdők fölött álló közös felügyelet. Ha van ilyen, akkor ott kellene kopogtatni. Ha nincs ilyen, akkor úgy gondolom hogy vagy ezt a petíciót kellene a többi fürdőre is kiterjeszteni, vagy indítani egy másikat az esélyegyenlőséget valóban sértő fürdők felé, amiknek, azoknak a más fürdőknek a gyakorlátáról a Rudas viszont semmiképp se tehet.