NEM KELL SINTÉRTELEP TÁMOGASSÁK A MENHELYET KAPOSVÁRON!

Quoted post


Vendég

#1

2011-07-22 11:47

Szerintem sem kell sintértelep,és szeretem az állatokat,de a jelenleg működő menhely nem látja el a dolgait túl jól.Több történetet is hallottam az ott dolgozok érdektelenségéről,és személyes tapasztalatom is van,nem olyanok mint a Greenpeace-esek.Én nem azt mondom,hogy robbantanak forradalmat Kaposváron,de kicsit több lendület talán segítene és nem jönne az ötlet minden évben,hogy bezárassák!Ez egy nemes ügyként indult,gondolom annak idelyén nagy lelkesedéssel,hát nem veszítsék el a lendületet!

Válaszok

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-07-22 12:09:03


Tamás Németh
A petíció szerzője

#3 Re:

2011-07-22 12:11:41

#1: -

Igen hallottál valamit én is sokmindent hallottam már rengeteg emberről és dologról!De az én személyes tapasztalatom nem egyezik a Tiéddel!11 éve csinálják a lányok reggeltől-estig hóban,esőben 40 fokban!Ha nem lenne lelkesedés akkor talán ezen évek alatt megmutatkozott volna!Ki akarja bezárni ez itt a kérdés,mert akik üzemeltetik azok NEM?!A körölmények rosszak de ennek ellenére a kutyák minden nap sétálnak esznek és tiszta helyen vannak!Ezeket a feltételeket lehet biztosítani ennyi pénzből és emberből!Ha úgy látod nem látja el a feladatát rendesen miért nem jössz ki pár napot melózni és próbálsz változtatni ezen!Ja tudom már,mert az BÜDÖS LENNE EGYSZERŰBB OTHON NYOMOGATNI A GOMBOKAT!


Vendég

#5 Re:

2011-07-22 15:45:15

#1: -

Meg lehet nézni, az országban müködő haláltelepeket..némelyik sittnél még a pokol is jobb!!!! pedig miért is.? fizetést kapnak az ott dolgozók..amit a menhelyeken nem kapnak !!!! pénzt kapnak az állatok ellátásáért..amit szintén lenyulnak , a kutyák-macskák éheznek...betegek...az orvos lehet rájuk néz..de letojja őket..a lényeg, hogy amit kap pénzt, abból minél több a zsebükbe landoljon...és tök mindegy..hogy müködik a rájuk bízott sitt..!!! Holott ugye az államtól kapnak rá, mig a menhelyek , alapítványok önerősek..!!!!! és meg kell küzdeniük a mindennapok problémáival.! Abból senkinek nincs haszna..míg egy sittből szépen kilehet szedni a pénzt..!!! Ha elhullik egy kutya..leírják, hogy elaltatták..! számla máris kiállítva..vagy mikor lejár az ideje az altatás helyett brutálisabb módszerekkel végzik ki őket..hogy az altatóinjekciók ára megmaradjon.! Elvileg nem gyenge tápokra kapnak pénzt...ennek ellenére..néha napokig kaját sem látnak az állatok..! hova teszik a száraztápot.??? s hol maradnak a fertőtlenitések egyebek..mert sok esetben azt a munkát sem végzik el..! nem véletlen van a sitteken állandóan valamilyen fertőző járvány..!!!! jah, hogy le lehet írni őket, hogy altatták?? na szóval ezért kellene inkább az összes sitt megszüntetését kezdeményezni, átalakíttatni őket menhelyekké..és az állam inkább ezekbe nyomná a pénzt..mint az állatkínzásba...egy állatvédelmi törvény mellett..!!! 16 milla nem kevés pénz, amit itt a sittre szánnának...Ha a menhelynek ebből csak évente akár 20 %-át adná az önkormányzat..már akkor jobb lehetőségeket lehetne biztosítani..és akkor valóban számon lehetne kérni a menhelyet, menhelyeket..hogy hova költik a pénzt..! Másrészt az önkormányzat ha már ennyi pénze van...miért nem dobja fel a helyi és környék állatorvosainak egy ivartalanítási projektbe? így nagyon sok felesleges szaporulatot lehetne megelőzni..és máris csökkene a felesleges állatállomány..! és nem lenne szükség sittekre..
Facebook