Petíció a motorkerékpáron való utasszállítás engedélyhez kötésére

Quoted post

d

#20 Re:

2011-07-21 23:59

#17: -

Csak egy kérdés?

van gyerekeí?

ha nincs majd lesz,,.

nem kívánom, hogy egy barom miatt elveszítse..

Válaszok

Vendég

#26 Re: Re:

2011-07-22 11:26:18

#20: d - Re:

kedves d, borzasztó így elveszíteni valakinek a gyeremekét, a legszörnyűbb, és legértelmetlenebb halál, belepusztulnék én is vele együtt a fájdalomba...............én csak azt mondom, hogy nem lehet egyértelműen baromnak nevezni, amíg ezer hír ezer félét ír a baleset körülményeiről, és lehet meghal a vezető is, vagy nyomorékként éli le az életét.......és ezzel még nem támad fel senki, senki nem hozza vissza a halottainkat.................és nem tudhatjuk mit hoz nekünk az élet..............az élet sokszor igazságtalan és borzasztó terheket rak ránk................ezzel együtt kell élnünk.........mást sajnos nemtehetünk.............erőt kell meríteni azokból akik még velünk vannak..............minden nappal amit gyűlölködéssel töltünk távolabb kerülünk azoktól akinek fontosak vagyunk, számítanak ránk, és szeretenek bennünket.............igen, mert a  gyermekeinkek, vagy gyermekünknek aki hála istennek még velünk vannak, számítanak ránk, szükségük van ránk, és élni kell tovább, nincs más választásunk!!!!!

17 volTAM