Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Quoted post

HB

#343 Re:

2014-03-21 08:58

#12: b. -

Hogy a bőrruhás 13 éves milyen reakciót vált ki, az is rémes, de kérdem én barom, ki az az elvetemült pedofil beteg állat, aki egy 13 éves gyereket (még ha színész is) bőrruhába tesz? Nem tetszik a cikk és egyáltalán nem olvasgatom ezt a portált, DE talán nem csak az az oldala van a kérdésnek, hogy a cikk írója milyen stílust vezet elő. Felmerült bennem a kérdés, hogy mennyire beteg a filmgyártás, amikor szándékosan és megfontoltan, több hónapos, akár éves munkaráfodítással és rengeteg pénzzel kislányokra oszt olyan szerepeket, amik (még egyszer: SZÁNDÉKOSAN) szexuális tartalmakat hordoznak magukban?? Ne írjunk ilyen stílusban gyerekekről, rendben van. De normális dolog egy 13 éves kislányt bőrruhába oltöztetni? Vagy 14 évesen egy prostituáltat eljátszatni vele? Az a baj, hogy az egész világunk beteg. Beteg a forgatókönyvíró, amikor adott szerepet egy gyerekre oszt. Beteg maga az ötlet, hogy gyerekek ilyen szerepet játszanak, mintha ilyen helyzetben lennének. De beteg dolog a valóság, hogy vannak 13-15, és még fiatalabb kislányok, akiknek sajnos nem a barbie baba a központi elem az életükben, hanem a szexualitás... Beteg dolog, hogy van ilyen, beteg dolog ilyenről filmet készíteni, szintén beteg dolog engedni a gyermeknek, hogy eljátszon egy ilyen szerepet, beteg dolog a gyermek által eljátszott szexuális tartalomra úgy reagálni, mintha nem gyermek játszaná, még beteg dolog ezt közzétenni, és beteg dolog nem látni, hogy adott történetben nem a stílussal van a legnagyobb baj, hanem azzal, amiről olyan felháborító stílusban írnak...

Válaszok

Pash Cutter

#344 Re: Re:

2014-03-21 10:34:57

#343: HB - Re:

Egy kollegámnak felvetettem az érvedet és az alábbi választ adta a Férfihangon:

"Törvényeink szerint – ami nyilván a széles társadalmi vélekedést is tükrözi egyben – a 14 év feletti személyek életében természetes helyet foglal el a szexualitás, ezért saját belátásuk szerint jogot ad nekik a szexuális kapcsolat létesítésére, még akkor is, ha létezik olyan vélemény is, hogy csak a barbie baba lenne nekik való. Nyilván lehetnek különbségek az egyéni érettségben, de a társadalom 14 évben vonta meg átlagosan a szexuális érettség és önálló döntésképesség határát.

Rengeteg pocsék és ízléstelen film létezik, olyanok is akadnak szép számmal, akiknek mégis tetszenek. Félrevisz, ha ezzel foglalkozunk és ezzel relativizáljuk a pedofilező feminista társadalmi terrort, amely minden csapnivaló film mellett is elviszi a pálmát a gusztustalanság vonatkozásában." (Alterego)

Itt utánanézhetsz:

http://www.ferfihang.hu/2014/03/20/pedofilia-2-0/#comment-26143

 

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2014-03-22 02:31:40