Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

Quoted post


Vendég

#52

2011-07-21 09:39

Egyértelmű a szándék , tönkre tenni a Magyar családokat , akik még nemzetépítésben gondolkodtak. A kormány szánalmasan működik , a bankadót rajtunk hatják be , ezt nagyon jól tudjuk . Az egykulcsos adó bevezetése elhibázott lépés volt . Zsidók Cigányok ország lesz Magyarország ,ehhez asszisztál a politikai elit . Bocs politikus bűnözők - paraziták -korrupt disznók. Henteregni a parlamentben ez tetszik, ez a választók hibája is , patkányok uralkodnak , idegen érdekeket szolgálnak.

Válaszok

Berci

#302 Re:

2011-08-11 12:19:59

#52: -  

 Mi esetleg jobb oldali kormány pártiak (esetleg FIDESZ tagok mint én) is aszisztálunk jelenleg a kormány pénzoligarhiát támogató döntéseihez. A nép képviselete az másodlagos.Leültek megmutyiztták a bankokkal a különadót, és most nem tudnak lépni. Ki tudja milyen alkuk vannak a háttérben.Az első hogy kilépek a fideszből (kibetűvel). Azt hittem Orbán Viktor tanult 98-2002- ből.

A NÉP nélkül, a sleppel akar eredményt elérni, ez nem fog menni, mikor jön rá. Ők is hülyének akarnak nézni al átszat intézkedésekkel, amivel a devizahiteles is, és az egyész társadalom veszít. Most hol a Polgári körök mozgalom!

 Vagyis GAME OWER,   és nincs új Játék!!!!!!!

Népiesen: talicskával tolják ki a pénzt az országból, és ez megközelitően 3000000 millió ember belső fogyasztását csökkenti létminimum szintre, vagy az éhezők szintjéig.

Megvezetik Megint Viktort a " tanácsadók " A vége ismét bukta, és ezzel magyarország sorsa is eldőlt. Legalábbis a békés előbbre jutás. Isten legyen velünk, mert kormányunk nincsen! Mert mi nem ezt akartuk!

 

 

nik

#566 Re:

2011-09-30 15:04:20

#52: -  

 Nagyon a szivemből szóltál. Ez a szomorú igazság. Sajnos valóban zsidrák-cigány ország leszünk és ehez a politikai gazemberek aszisztálnak is.