Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Quoted post

JO

#326 Re:

2014-03-19 20:26

#325: szerintem is -

Szerintem ki vagy te, hogy összegezz és így számon kérj egy ilyen ügyben, amiről láthatóan lövésed sincs?

Közröhej, ahogy okoskodsz, minősítgetsz, választást állítasz fel, mintha releváns lennél.

Válaszok

szerintem is

#339 Re: Re:

2014-03-20 13:31:41

#326: JO - Re:

Üdvözöllek!

És te ki vagy nagyhatalmú sündisznócska, hogy megszabd nekem mit tehetek és mit szabadjon mondanom? Egyébként örülök, hogy nem tetszik neked amiket leírtam :) Arra nem is számítottam, hogy értelmesen érvelni fogsz, a mocskolódáson túlra nem telik több tőled sem. Erről szerinted ki tehet? Nyilván még te sem, ha nem többre, hanem csak ilyen képességűnek születtél. A bunkó beszólásod egyértelműen jelzi, hogy a többi feministához hasonlóan hát te se a szólásszabadság és az egyenjogúság híve vagy. Ezt már megszoktuk, nem újdonság.

Egyébként mi ez a tipikusan feminista cenzúrázós rögeszme? Tudom hogy vannak nálam hülyébbek és nagyon sokkal okosabbak is, de az nekem még sose jutott eszembe hogy bármelyikükbe is erőszakkal belefojtsam a szót. Egyáltalán honnan veszed azt a nagy diktatórikus cenzúrázó bátorságodat? Hol nevelkedtél? Csak nem a gyűlöletbeszéd hírhedett  fészkében, a nőkerten?

Ami viszont fokozottan és a jelein témába vágóan nem tetszik nekem, hogy - mert ugye még te sem határolódtál el - tiszta sor hogy te is a feministák pedofil törekvéseit támogatod. Légy őszinte és valdd be egyenesen, vagy határolódj el ezektől a feminista céloktól. Aki nem határolódik el, az egyenes ágon önmaga vallomása arról, hogy a pedofíliát támogatja.

Nem csodálkozom a hallgatáson, sokat mondó ez rólatok. Nem kicsit furcsa feministáktól pedofília ellen ugatni, miközben a mozgalom egyik fontos és lényeges célja a pedofília legálizálásának kikövetelése.

Szólj csak hozzá nyugodtan ezután is, de légyszives a személyeskedő mocskolódás helyett próbálj meg értelmes érvekkel előállni. Kíváncsi és nyitott vagyok rájuk és ugyanúgy, ugyanolyan jogon érvelhetsz, kinyilváníthatod itt is a véleményedet, mint bárki más. Miért nem ezt teszed? Miért van az hogy inkább másokba akarod diktatórikusan belefojtani a szót? Ha úgy érzed nem értesz egyet, hozd az érveiidet. Ha meg nem akarod, akkor...? Mit akarsz, mit akarsz közölni? Miért nem érdemben, a témával kapcsolatosan szóltál hozzá egyáltalán? Ha meg se lövésed, se semmi mondanivalód sincs a témában, miért nem hallgattál inkább? Nem szép dolog artikulátlanul csak beleugatni nálad sokkal tájékozottabb emberek értelmes beszélgetésébe, az ilyesmit úgy is hívják hogy zaklatás. Tehát ne zaklass kérlek, próbálj meg inkább egyenragú vitapartnernek lenni - ha ez igazából nem is megy, de legalább próbálj meg annak látszani! Bennem megvan az a jóindulat, nyugi, ha valódi érveket hozol, pozitívan és értően fogok hozzáállni és kultúráltan fogok ellenérvelni ha arra lesz szükség.