Az akác legyen hungarikum!

Quoted post

bpetya75

#3552 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-22 08:05

#3550: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Akkor azt hiszem megállapítható, hogy nem sikerült egyetlen épkézláb érvvel sem előállni a petíció védelmében.

Azt azért nem ártana felismerni, hogy én (és a hecckampány ellenzőinek többsége) nem az akácot támadom, hanem a nemlétező ellenséggel szemben folytatott értelmetlen hadakozást, illetve az akác valóban létező érdemeinek, hátrányai elhallgatása melletti felnagyítását.

Összeesküvés elméletekben én sem vagyok rssz, de ebben az esetben egészen máshol látom az összeesküvést.

Válaszok


Vendég

#3553 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-22 08:31:17

#3552: bpetya75 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Viszont Ön ezek szerint a "nem létező ellenség" mellett harcol. Vizsgálunk meg néhény méhészcsaládot. Ha visszaszorítják az akác számát, már pedig erről van szó, csökken a jövedelmük. Ez rendben van igaz? Ezt a kérdést gyökerénél kell elkapnunk.


Vendég

#3559 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-22 09:15:01

#3552: bpetya75 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kedves bpetya75! Én sem hiszem, hogy totál kiirtanák az akácot. A visszaszorításával egyetértek. De amiért én aláírtam azt azért tettem, mert egyre gyakrabban tapasztalom, hogy amire azt mondják úgysem merik megtenni, na azt tuti megteszik. Pl. elvették a magánnyugdíjat, megadóztatták rengeteg ember nyugdíját, sok valóban rokkanttól elvették a nyugdíjat, stb. Nem sokból áll egy ilyen papírt aláírni szerintem. Egyértelmű, hogy az átlagember, akinek nincs lehetősége ezeknek a dolgoknak a háta mögé nézni (itt nem a tervezet elolvasását értem), azok nem hiszik el amit mondanak. Ma már minden mögött összeesküvést látnak. Én elhiszem önnek amit mondd, de nem vagyok benne biztos. Ma már semmiben sem lehet biztos az ember amit a politikusok mondanak. "Ne azt nézzék mit mondok, hanem azt amit teszek". Lehet nem pontosan idéztem, de valami hasonló volt. Na az eu-ban is ilyenek ülnek. Én biztosan nem fogok olyan pártra szavazni akik már voltak kormányon, ezek mind hazudtak eddig. Sajnálattal látom és hallom sok ismerősömtől, hogy most a bajnai féle összeborult pártra szavaznak. Nem hiszem el, hogy nem látják, hogy lényegében ugyanaz mint a jelenlegi csapat.