Az akác legyen hungarikum!

Quoted post

bpetya75

#3460 Re:

2014-02-21 12:20

#3454: -

Rendes tőled, hogy belinkelted, de ugye nem gondolod komolyan, hogy olvasgatni fogják a rendelettervezetet? Megmondták a tévében, meg megírta az újság, sőt a rádióban is mondták, hogy meg kell védeni az akácot. Ennyi elég, most majd jól megvédik. Az sem számít, hogy senki nem akarja kiirtani, akkor is megmutatják a mocsok EU-nak, hol lakik a magyarok istene! Két oldallal ezelőtt elolvashatod egy hozzászóló épületes véleményét arról, hogy a petíció ellenzőivel mit is kéne csinálni.

A másik linkeden lévő cikk pedig egyoldalú, mivel nem írják le benne, hogy milyen finom és egészséges az akácméz, meg hogy a fája vizesen is jól ég, és még bútort is lehet belőle csinálni. Így aztán nem is hiteles a cikk.

Követem egy ideje az itteni eseményeket, ez az általános hozzáállás. Tisztelet a nagyon ritka kivételnek.

Válaszok


Vendég

#3472 Re: Re:

2014-02-21 14:38:57

#3460: bpetya75 - Re:

Értelmiségiként azt gondolom, hogy ha az ember azt látja, hogy tízezrek írnak alá egy olyan petíciót, amiről a szakmámból kifolyólag látom, hogy marhaságon alapul, és ráadásul káros is, akkor kötelességem szólni nekik. A többség valószínűleg nem veszi figyelembe, amit írok, vagy elolvassa és "ja, ezt is a mocsok EU pénzeli" felkiáltással fel akar húzni egy akácfára. De ha csak egy ember megnézni a tervezetet és rájön hogy marhaság a petíció, és másik tíz akár csak elgondolkozik rajta, hogy esetleg nem minden van úgy, ahogy tévében meg a parlamentben a nagyokosok mondják, az szerintem már eredmény.  És volt, aki elolvasta és reagált is arra, amit írtam (még ha nem is a lényegére). Én még hiszek abban, hogy nem mindenki birka, és vannak értelmes emberek az országban. Remélem nem vagyok ezzel egyedül.